Kauno „Žalgiris“ atsakė į gandus apie K. Maksvyčio atleidimą | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ atsakė į gandus apie K. Maksvyčio atleidimą

/ G. Bitvinsko nuotr.

Po vakarykščių rungtynių, kuomet Kauno „Žalgirio“ (5-9) krepšininkai „Žalgirio“ arenoje nesugebėjo sustabdyti Belgrado „Partizan“ (8-6) komandos ir nusileido varžovams rezultatu 85:93, viešojoje erdvėje atsirado daug įvairių kalbų ir spekuliacijų apie pasikeitimus „Žalgirio“ vyr. trenerio poste.

Buvo kalbama, kad Kauno „Žalgiris“ žada atsisveikinti su vyriausiuoju treneriu Kaziu Maksvyčiu, o jį pakeisti turėtų italų specialistas Andrea Trinchieri.

Vis dėlto, šiandien socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė „Žalgirio“ pranešimas apie tai, kad K. Maksvytis ir toliau vadovaus komandai.

„Norime patikinti, kad vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis turi visišką klubo pasitikėjimą ir toliau vadovaus komandai.

Dar šiandien „Žalgirio“ arenoje bus surengta speciali spaudos konferencija, kurioje „Žalgirio“ organizacijos vadovas Paulius Jankūnas bendraus su žiniasklaida ir atsakys į rūpimus klausimus“, – socialiniame tinkle skelbė Kauno „Žalgiris“.

Kaip skelbia lrytas.lt, naujienų portalo „Basketnews“ žurnalistas Donatas Urbonas praneša, kad penktadienį ryte į „Žalgirio“ rytinę treniruotę susirinkę žaidėjai pasikvietė į pokalbį komandos vadovybę ir griežtai prieštaravo trenerio atleidimui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA