Kaune naujai pastatyti kelio ženklai užsibuvo vos dieną | Kas vyksta Kaune

Kaune naujai pastatyti kelio ženklai užsibuvo vos dieną

Skaitytojo nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Trečiadienio rytą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo vaizdais iš Sukilėlių prospekto, kur, kaip teigia, vakar pastatyti kelio ženklai užsibuvo vos vieną dieną.

Naujienų portalo skaitytojas įtaria, jog kelio ženklus, ribojančius automobilių stovėjimą, galėjo nukniaukti miklūs kauniečiai.

„Tik vakar darbinykai pastatė kelio ženklus su įstrižu brūkšniu. Šiandien vieno ženklo nebematome. Miklūs kauniokai, suverenai nufirfino?“ – kelio ženklų dingimo priežastį spėliojo kaunietis.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ dėl situacijos patikslinimo kreipėsi į Kauno miesto savivaldybės atstovus, kurie taip pat užsimena apie galimus pažeidėjus. Vis dėlto, tikslios informacijos, kas savavališkai pašalino kelio ženklus, nėra.

„Kelio ženklai, ribojantys automobilių stovėjimą pravažiavime link Sukilėlių pr. 87A įrengti dėl nuolat besikartojančios problemos (nepravažiuoja šiukšles išvežantis transportas) aptarnaujant pusiau požeminius konteinerius Sukilėlių pr. 85 ir Sukilėlių pr. 87A.

Panašu, jog gyventojai kelio ženklus savavališkai pašalino“, – teigė Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Kauno miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Gintaras Gatulis papildė, jog nustačius pažeidėjus jiems grės atlyginti kelio ženklo pastatymo darbus, o surinkus informaciją apie pažeidėjus, viskas bus perduota policijos pareigūnams tolimesniam tyrimui.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA