Nelaimė Kauno LEZ teritorijoje: liepsnose paskendo „BMW“ | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Kauno LEZ teritorijoje: liepsnose paskendo „BMW“

Kauno LEZ teritorijoje degantis automobilis / Skaitytojo nuotr.

Trečiadienio rytą į Kauno Laisvąją ekonominę zoną (LEZ) skubėjo ugniagesiai. Sulaukta pranešimo apie degantį lengvąjį automobilį.

Trečiadienį 06.34 val. naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė vaizdų iš Kauno LEZ teritorijos, nuotraukose matyti atvira liepsna degantis automobilis. Netrukus „Kas vyksta Kaune“ grupėje užvirė diskusija, kodėl niekas jo nepadėjo užgesinti.

„LEZ teritorijoje… Pilietiškumo 0, vyrai stovėjo, žiūrėjo, nors buvo galimybė sustabdyti gaisrą, kai tik dar dūmai buvo“, – po liepsnų nuotrauka komentavo moteris. Tačiau ji sulaukė atsako, kad automobilio gesinimas gali būti labai pavojingas.

Šiaip degantis auto gali labai pavojingas būt, tai neturint apsaugų, žinių ir įrangos, geriau nelįst. Metalas metalu, žmonių aukų nereikia“, – komentavo internautai.

Visgi degantį automobilį nelaimės vietoje užgesino ugniagesiai. Pranešimo apie degantį automobilį Biruliškių Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė 06.21 val. Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė „BMW 530“.

Nelaimės metu išdegė automobilio variklio skyrius ir salonas. Apie sužalotus asmenis nepranešama.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA