Kauniečiai praneša apie rimtą avariją Islandijos plente: rėžėsi į žemių krūvą ir pakilo į orą | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai praneša apie rimtą avariją Islandijos plente: rėžėsi į žemių krūvą ir pakilo į orą papildyta

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Antradienis prasidėjo skaudžia nelaime Islandijos plente. Kaip nurodo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, visureigis rėžėsi į supiltas žemes ir išlėkė į orą.

„Gal jau yra kokia nors informacija apie avariją priešais Kleboniškio tiltą, link „Megos“? Savom akim mačiau, kad mašina dėjo per atitvarus kiaurai ir susivartė ore“, – 10.10 val. nurodė skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ grupėje įkeltose nuotraukose matyti „Land Rover“ automobilis visiškai sumaitotu priekiu, ant važiuojamosios dalies guli galimai transporto priemonės vairuotojas.

Ši žemių krūva visureigiui tapo tramplinu / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Kauniečiai įspėja, kad važiuojant Klaipėdos link Islandijos plente formuojasi spūstis. Šiuo metu automobiliai stoja jau ties Muravos sankryža, eismas kemšasi ir kita kryptimi, nuo Vakarinio aplinkkelio.

Papildyta 10.52 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui nurodė, kad pranešimas apie eismo įvykį Islandijos plente gautas 9.57 val.

Pirminiais duomenimis, automobilis „Land Rover“ remontuojamoje kelio vietoje neįveikė posūkio dešinėn, nulėkė tiesiai ir rėžėsi į čia supiltą smėlio kalnelį.

Policijos žiniomis, 1985 m. gimęs visureigio vairuotojas susitrenkė veidą, bet sužalojimai nesunkūs. Vyras išvežtas į gydymo įstaigą, jo blaivumo pareigūnai patikrinti nespėjo – tai bus daroma ligoninėje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA