Sujudimas Šilainiuose: suvažiavo būrys policijos ekipažų, kinologai su šunimi | Kas vyksta Kaune

Sujudimas Šilainiuose: suvažiavo būrys policijos ekipažų, kinologai su šunimi

Skaitytojo nuotr.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas antradienio vakarą Šilainių mikrorajone fiksavo policijos sujudimą. Kaip teigia, Baltijos gatvėje prie krautuvėlės „Skanūs“ norai buvo atvykę daug policijos ekipažų, kinologai su šunimi.

„Domiuosi kas įvyko Baltijos g. krautuvėleje „Skanūs norai“? Kadangi matau daug policijos ir net kinologus su šunimi“, – apie sujudimą Šilainiuose informavo skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, gausus būrys policijos ekipažų į Baltijos g. vyko dėl apvogtos parduotuvės.

„19.06 val. gautas pranešimas, kad apvogta parduotuvė. Kol kas tikslinama, kas konkrečiai buvo pavogta. Nuostoliai taip pat dar neaiškūs“, – komentavo Kauno AVPK budinti pareigūnė.

Skaitytojo nuotr.

Parduotuvėje, policijos žiniomis, vaizdo stebėjimo kameros greičiausiai buvo įrengtos. Policija vykdys parduotuvę apšvarinusiųjų paiešką.

Kaip teigė Kauno AVPK budinti pareigūnė, šiuo metu vykdomi procesiniai veiksmai dėl vagystės, todėl detalesnės informacijos nėra.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA