Dviejų vyrų kelionė baigėsi ant stogo, jaunuolis – neblaivus | Kas vyksta Kaune

Dviejų vyrų kelionė baigėsi ant stogo, jaunuolis – neblaivus

Skaitytojos nuotr.

Trečiadienio vakarą nelaimė įvyko Kauno rajone, Margininkuose. Nulėkęs nuo kelio vertėsi automobilis, du žmonės išvežti į ligoninę, nors sunkių sužalojimų išvengė. Kol kas neaišku, kas vairavo transporto priemonę.

„Vakar vakare, apie 19 val., kelyje Vaišvydava-Piliuona miške apsivertė mašina. Ar yra kokių nors žinių apie tai? Buvo iškeltas dronas, bet niekur nėra informacijos, gal ką žinote plačiau?“ – šįryt klausė „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Policijos departamento duomenimis, lapkričio 29 d., apie 17.08 val., Kauno r., Margininkų k., Piliuonos g. automobilis „Peugeot 607“ (vairuotojas nustatinėjamas) nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba 17.04 val. taip pat gavo pranešimą, kad apsivertė lengvasis automobilis, viduje yra du prispausti vyrai. „Peugeot“ buvo apsivertęs ant stogo, viduje buvęs asmuo negalėjo išlipti, kitas automobiliu vykęs vyriškis išlipo pats iki pirmųjų ugniagesių atvykimo.

Laužtuvu atidarius transporto priemonės duris, iškeltas asmuo perduotas atvykusiems medikams. Budėta, kol atvyko policijos pareigūnai. Abu automobiliu vykę asmenys perduoti medikams.

Policijos duomenimis, per eismo įvykį sužaloti automobiliu važiavę neblaivus (0,54 prom.) jaunuolis (gim. 2004 m.) ir vyras (gim. 1978 m.) kurie, suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d., dėl kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisyklių pažeidimo, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata. Už tai atsako automobilio vairuotojas.

Kaip nurodo Policijos departamentas, lapkričio 29 d. iš viso šalyje užregistruoti 54 eismo įvykiai. Iš jų: 5 įskaitiniai, kuriuose sužeisti 7 žmonės (sužalotų nepilnamečių nebuvo). Du eismo įvykiai įvyko dėl neblaivių vairuotojų kaltės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA