Dėl eismo įvykio uždarytas kelias link Lapių | Kas vyksta Kaune

Dėl eismo įvykio uždarytas kelias link Lapių

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Pirmadienio rytą vairuotojai praneša apie uždarytą kelią link Lapių. Dėl eismo įvykio nusidriekė kilometrinė spūstis, vietoje dirba pareigūnai.

„Lapių kelias. Į abi puses stovim. Turbūt ilgam“, – 07.21 val. pranešta „Kas vyksta Kaune“ grupėje. Liudininkų teigimu, nelaimė įvyko tarp „Maximos“ ir nusukimo į Domeikavą.

Kaip naujienų portalui komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, apie 07.20 val. buvo gauta informacija, kad kelyje link Lapių susidūrė du automobiliai.

Duomenų, ar vairuotojai buvo blaivūs, kol kas nėra. Visi eismo dalyviai, automobilio „VW Touran“ vairuotoja (gim. 1976 m.) ir keleivis (gim. 2011 m.) bei automobilio „VW Touran“ vairuotoja (gim. 1984 m.) ir keleivė (gim. 1997 m.), vežami į gydymo įstaigą.

Kelias link Lapių laikinai uždarytas, eismą reguliuoja policijos pareigūnai.

Kelių direkcija: šalies keliuose yra slidžių ruožų

Šalyje magistraliniai ir krašto keliai daugiausia sausi arba drėgni. Tuo metu rajoninių kelių ruožai didžiojoje šalies dalyje padengti prispausto arba suvažinėto sniego sluoksniu, daug kur iki 10 cm, informuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija.

6.00 val. ryto duomenimis, oro temperatūra nuo 5 iki 9 laipsnių šalčio, šiauriniuose rajonuose – vietomis iki 13 laipsnių šalčio.

Tuo metu dieną vietomis numatomas nedidelis snygis. Žemiausia oro Temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA