K. Pangosas gali sugrįžti į „Žalgirį“, tik yra viena kliūtis | Kas vyksta Kaune

K. Pangosas gali sugrįžti į „Žalgirį“, tik yra viena kliūtis

Basketnews.lt, Jonas Lekšas 2023/11/22 21:16
Kevinas Pangosas / R. Tenio nuotr.

BasketNews žiniomis, Kevinas Pangosas yra pagrindinis „Žalgirio“ kandidatas į įžaidėjo vietą. Pagrindinis trikdis derybose šiuo metu yra Pangoso galiojanti sutartis su Milano „Emporio Armani“.

Papildymo perimetro linijoje besidairantis Kauno „Žalgiris“ gali sulaukti pažįstamo veido. BasketNews šaltiniai praneša, kad pagrindinis kandidatas į įžaidėjo vietą yra Kevinas Pangosas.

BasketNews šaltinių teigimu, derybos tarp abiejų pusių yra įsibėgėjusios. Pavykus suderinti visas sąlygas, kanadietis prie „Žalgirio“ prisijungtų prieš antrąjį Eurolygos reguliariojo sezono ratą.

BasketNews duomenimis, pagrindinis trikdis derybose šiuo metu yra iki 2024 m. vasaros Pangoso galiojanti sutartis su Milano „Emporio Armani“. 30-metis įžaidėjas pagal sutartį šį sezoną turėtų uždirbti beveik 2 mln. eurų, bet abi pusės ieško teisingo varianto nutraukti bendradarbiavimą.

Taip pat, BasketNews žiniomis, „Žalgiris“ perimetro linijoje laukia dar vieno žaidėjo, kuris turėtų prisijungti dar iki Eurolygos reguliariojo sezono antro rato pradžios. Tai reiškia, jog pastarasis papildymas bus ne Eurolygoje šį sezoną žaidęs krepšininkas.

Treneris Kazys Maksvytis jau kurį laiką dairosi papildymo perimetro linijoje, o čia spraga dar labiau padidėjo Nazui Mitrou-Longui išvykus į Pirėjo „Olympiakos“.

Pangosas praėjusiais metais prisijungė prie Milano komandos. Pernai jį kamavo sveikatos problemos, o šiemet gynėjas vos po 5 mačų Eurolygoje prarado Ettore Messinos pasitikėjimą ir yra neregistruojamas mačams.

189 cm ūgio krepšininkas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 24 minutes rinko 7,2 taško, 3 rezultatyvių perdavimų, 2,4 klaidos ir 6 naudingumo balų rodiklius.

Būtent su „Žalgirio“ marškinėliais Pangosas debiutavo Eurolygoje 2016-2017 m. sezone, o 2018 m. su Kauno klubu pasiekė finalo ketvertą ir pateko į antrą lygos simbolinį penketą.

2021 m. įžaidėjas iš Kanados buvo išrinktas į Eurolygos pirmą simbolinę komandą, o po to nesėkmingai bandė įsitvirtinti Klivlando „Cavaliers“ ir grįžo į Europą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA