Kauno poliklinikos slaugytoja prisidirbo: nušalinta nuo darbo | Kas vyksta Kaune

Kauno poliklinikos slaugytoja prisidirbo: nušalinta nuo darbo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informacija apie galimai neblaivią Kauno miesto poliklinikos slaugytoją. Poliklinikos direktorius Paulius Kibiša šią informaciją patvirtino – neblaivi darbuotoja nušalinta nuo darbo.

„Pasidomėkite, kas nutiko Kauno miesto poliklinikoje Nepriklausomybės aikštėje, nes procedūros darbuotoja buvo girta. Aš atėjau, bet manęs ilgai nepriėmė, ale nespėja.

Galiausiai pasikvietė, pasakė į kurią kabiną eiti, o kai nuėjau, man jos (red. past. – procedūros darbuotojos) teko laukti 10 minučių, nes atsisėdusi valgė šokoladą. Atėjo, uždėjo prietaisą ant nugaros ir išėjo nepaklaususi, ar viskas gerai“, – situaciją Kauno miesto poliklinikoje nupasakojo naujienų portalo skaitytoja.

Procedūra, kuri pacientei įprastai trukdavo 10 minučių, šį kartą truko keturis kartus ilgiau.

„Aparatas baigė veikti, bet reikėjo uždėti ant kitos pusės, kad procedūra toliau vyktų. Vėl laukiau ilgai, todėl procedūra šį kartą truko 40 minučių“, – nemalonia patirtimi dalijosi kaunietė.

Kaip teigė moteris, kadangi nuo slaugytojos buvo juntamas alkoholio kvapas, kita pacientė nusprendė iškviesti vadovę. Slaugytojai buvo tikrintas blaivumas – „man atrodo, įpūtė nemažai“.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ susisiekė su VšĮ Kauno miesto poliklinikos direktoriumi P. Kibiša, kuris patvirtino, kad toks įvykis miesto poliklinikoje iš tiesų buvo – neblaivi darbuotoja nušalinta nuo darbo.

„Situacija labai nemaloni ir neeilinė, ji žinoma tiek Padalinio, tiek Personalo vadovėms, tiek ir man. Deja, signalas pasitvirtino, neblaivi darbuotoja nedelsiant nušalinta nuo darbo.

Tokį elgesį vertinu kraštutinai neigiamai. Neblaivumas darbe – grubus darbo tvarkos pažeidimas, todėl imamės griežčiausių drausminių priemonių“, – pakomentavo P. Kibiša.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA