Agresyviai nusiteikęs ir neblaivus pilietis sulaukė Kauno policijos pareigūnų dėmesio | Kas vyksta Kaune

Agresyviai nusiteikęs ir neblaivus pilietis sulaukė Kauno policijos pareigūnų dėmesio papildyta

Asociatyvi / Kauno AVPK nuotr.

Šeštadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė pastebėjęs A. Baranausko g. policijos apsuptą autobusą. Kaip paaiškėjo, į A. Baranausko g. Kauno policijos pareigūnai vyko dėl agresyviai nusiteikusio piliečio.

„Apie 16.00 val. A. Baranausko g. priešais „Šilas“ parduotuvę autobuso sustojime policija apsupo autobusą. Daug policijos ir berods karo policija ar krašto apsaugos automobilis buvo, gal žinot kas vyksta?“ – apie įvykį teiravosi naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) informavo, kad 15.36 val. buvo gautas pranešimas, jog neblaivus pilietis agresyviai elgiasi prie autobusų stotelės.

Kaip pranešė Kauno AVPK budintis pareigūnas, pilietis buvo labai piktas, agresyviai elgėsi, šūkavo prie autobusų stotelės, todėl į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai.

„Jis buvo prie stotelės, ne autobuse. Autobusas tuo metu tik buvo sustojęs prie stotelės“, – incidento A. Baranausko g. aplinkybes patikslino Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Sužeistų asmenų nėra, 17 val. policijos pareigūnai dar buvo įvykio vietoje, dirbo su sulaikytu piliečiu. Budinčio pareigūno teigimu, siautėjusio vyro blaivumas dar yra nustatinėjamas.

Papildyta lapkričio 12 d. 9.46 val.

„Lapkričio 11 d. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Baranausko g., vyras (gim. 1999 m.) kabinėjosi prie praeivių, spardė stotelę, įeidinėjo į važiuojamąją dalį.

Vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,14 prom., dėl įvykio pradėta administracinė teisena“, – komentavo Kauno AVPK.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA