Kauno „Žalgiris į kovą prieš ASVEL stos su ypatingomis aprangomis | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris į kovą prieš ASVEL stos su ypatingomis aprangomis

Asociatyvi / G. Bitvinsko nuotr.

Kauno „Žalgiris“ jau antrą savaitę paeiliui Eurolygoje žais namų aikštėje – lapkričio 2-ąją, ketvirtadienį, į „Žalgirio“ areną atvyksta Vilerbano ASVEL. Žalgiriečiai šiose rungtynėse sirgalius žada nustebinti pasipuošę išskirtinėmis aprangomis.

Žinią apie sirgalių ketvirtadienį arenoje lauksiantį išskirtinį vakarą socialiniuose tinkluose paskelbė Kauno „Žalgiris“, pranešęs, kad kauniečiai krepšininkai žada parodyti ne tik karštą kovą, bet ir ypatingą Helovino tematikos aprangą.

„Juodos aprangos + Helovino tematika = išskirtinis vakaras „Žalgirio“ arenoje“, – praneša Kauno „Žalgiris“.

Prieš laukiantį mačą „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis vardijo ASVEL stiprybes, bet pirmiausia siuntė žinutę fanams.

„Pirmiausia, tai norime revanšuotis savo arenoje prieš mūsų fanus. Tikimės, kad sirgaliai visiškai užpildys areną. Kiek žinau, dar ne visi bilietai išparduoti, dar liko, – spaudos konferenciją pradėjo K. Maksvytis. – Tikiuosi sureaguosime ir pasieksime revanšą savo sirgalių akivaizdoje.

Atvažiuoja ASVEL, kuris turėjo pasikeitimus trenerių štabe. Dažniausiai komandos po tokių pasikeitimų kurį laiką žaidžia su geresniu emociniu faktoriumi, turbūt, tai laukia ir mūsų. Komanda pasikeitė, dar ieško savo kelio, bet turi nemažai talento, ūgio. Visų pirma, žiūrėsime į save, kaip išspausti maksimumą, pagerinti žaidimą ir iškovoti pergalę.“

Kaip rašoma Kauno „Žalgirio“ internetinėje svetainėje, ASVEL klubas yra vienintelis per 5 turus lygoje dar neiškovojęs pergalės. Praėjusią savaitę Prancūzijos ekipa ėmėsi permainų trenerio pozicijoje, kurioje T. J. Parkerį pakeitė Gianmarco Pozzecco.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA