Sujudimas Kauno centre: automobilis kliudė dviratininkes | Kas vyksta Kaune

Sujudimas Kauno centre: automobilis kliudė dviratininkes

Skaitytojo nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Antradienio vakarą naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie eismo įvykį Šv. Gertrūdos gatvėje, kur iš kiemo išvažinėdamas automobilis kliudė dvi dviratininkes.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas informavo pastebėjęs sujudimą Šv. Gertrūdos gatvėje – čia jis užfiksavo atvykusius policijos ir medikų ekipažus.

„Tikriausiai nutrenkė dviratininką „Volkswagen“ vairuotojas. Atvažiavo dvi greitosios“, – vaizdais ir informacija iš įvykio vietos pasidalijo skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas patvirtino, jog Šv. Gertrūdos g. automobilis kliudė dvi dviratininkes.

„Gautas pranešimas, kad išvažinėdamas iš kiemo automobilis kliudė dvi dviratininkes. Atvykus medikams ir policijos pareigūnams paaiškėjo, kad niekas jokių sužalojimų nepatyrė“, – apie eismo įvykį Šv. Gertrūdos g. pranešė Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Kaip pranešė Kauno AVPK budintis pareigūnas, niekas pretenzijų neturėjo, todėl eismo įvykis nebuvo užregistruotas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA