Kauno darbovietės ir mokymo įstaigos tapo krepšinio rinktinės palaikymo centrais | Kas vyksta Kaune

Kauno darbovietės ir mokymo įstaigos tapo krepšinio rinktinės palaikymo centrais

Lietuva-Serbija, žiūri kauniečiai / Skaitytojų nuotr.

Antradienį Filipinų sostinės „Mall of Asia“ arenoje nuo 11.45 val. žaidžiamas pirmasis pasaulio čempionato ketvirtfinalio susitikimas, kuriame kaunasi Lietuvos ir Serbijos krepšininkai. Kauniečiai savo darbo ir mokymosi vietose įsteigė palaikymo tribūnas.

Kaip antradienį socialiniame tinkle „Facebook“ dalijasi kauniečiai, didžiojoje dalyje darboviečių ir mokymo įstaigų šiuo metu leidžiama žiūrėti krepšinį ir palaikyti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę.

Moksleiviai šmaikštauja, kad pirmasis pasaulio čempionato ketvirtfinalio susitikimas – įdomiausia pamoka. Tuo metu įmonių darbuotojai teigia, kad jiems net liepta žiūrėti rungtynes. Neatsilieka ir medikai bei kirpėjai.

Pirmame kėlinyje ir vėl puikiai iš toli atakavę lietuviai (5/7 tritaškiai) kentėjo dėl lygioje vietoje prarastų kamuolių, tačiau vis tiek minimaliai pirmavo – 25:24.

Antrame ketvirtyje iniciatyvą perėmė savo gynybą suaktyvinę serbai, kurie po solidžios Marko Guduričiaus atkarpos atsidūrė priekyje – 33:42. Koncertavęs Bogdanas Bogdanovičius, vienas pats sušveitęs 18 taškų, Serbijai prieš didžiąją pertrauką parūpino dviženklę persvarą – 38:49.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA