Kaune apvogtas „BMW“ automobilis: nuostolis – 36 tūkst. eurų | Kas vyksta Kaune

Kaune apvogtas „BMW“ automobilis: nuostolis – 36 tūkst. eurų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienio rytą pastebėta, kad Kaune iš automobilių stovėjimo aikštelės dingo „BMW“ automobilis. Tą pačią dieną transporto priemonė rasta, tačiau gerokai apšvarinta.

Policijos departamento duomenimis, rugpjūčio 23 d., 7.13 val., Kaune, Šalčininkų gatvėje, pastebėta, kad iš automobilių stovėjimo aikštelės pavogtas 2017 metais pagamintas automobilis „BMW 530“ su jame buvusiais įvairiais daiktais.

Tą pačią dieną Kauno rajone, Didvyrių kaime, automobilis surastas apvogtas. Pavogtos įvairios automobilio išorės ir vidaus detalės. Nuostolis – 36 160 eurų.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 178 str. 3 d., dėl vagystės.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas pagrobė didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Ilgapirščiai siautėjo ir praėjusią naktį. Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, rugpjūčio 25 d. apie 03.15 val. Kėdainių r., Akademijos mstl., iš vilkiko „MAN“ pavogta apie 150 litrų dyzelinio kuro. Iš šalia stovėjusio vilkiko „Mercedes-Benz“ pavogta apie 200 litrų dyzelinio kuro. Padaryta turtinė žala siekia apie 550 eurų.

Laikotarpiu nuo rugpjūčio 23 d. 16.00 val. iki rugpjūčio 24 d. 07.50 val. Kaune, Ukmergės g., vėl kentėjo „BMW“ – išdaužus automobilio stiklą, pavogtas vairas. Padaryta turtinė žala siekia apie 800 eurų.

Laikotarpiu nuo rugpjūčio 13 d. 10.00 val. iki rugpjūčio 24 d. 15.10 val. Kaune, K. Škirpos g., iš sandėliuko pavogtas mėlynos ir geltonos spalvos dviratis „Camaro“. Padaryta turtinė žala siekia apie 280 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA