Kauno centre pakilo dūmų kamuoliai: liepsnos prarijo dar vieną negyvenamą namą | Kas vyksta Kaune

Kauno centre pakilo dūmų kamuoliai: liepsnos prarijo dar vieną negyvenamą namą

Antradienio popietę „Kas vyksta Kaune“ užplūdo pranešimai apie gaisrą Tunelio gatvėje. Čia suvažiavo ugniagesių ir policijos pajėgos, dūmų stulpas buvo matyti iš įvairių miesto vietų.

„Leidžiantis nuo „Molo“ pusės link autobusų stoties gaisras, dega namas dešinėje pusėje“, – pranešė skaitytojai, nurodę, kad pastatas pleška atvira liepsna.

Įvykio vietoje matyti gausios ugniagesių pajėgos, dirba policijos pareigūnai.

Dūmų kamuolius gyventojai matė iš įvairių miesto vietų – Panemunės, Aukštųjų Šančių. Pasak kauniečių, centrinėje dalyje jaučiamas dūmų kvapas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad Tunelio gatvėje užsidegė 17-u numeriu pažymėtas negyvenamas rąstinis namas.

Žmonių pastate nerasta, pirminiais duomenimis, nukentėjusių nėra. Apie 14.20 val. paskelbta gaisro lokalizacija, iki likvidacijos gaisrininkams dar reikia švirkštais perlieti pastogę.

Kaip nurodė pašnekovas, šiferio stogas sukritęs, tad šį etapą ugniagesiai turi atlikti itin atidžiai. Nelaimės metu labiausiai apdegė pastato stogas.

Į gaisrą išsiųstos penkios autocisternos ir štabo automobilis.

Primename, kad tai jau trečias Kaune užsidegęs negyvenamas namas per kiek daugiau nei savaitę. Praėjusį šeštadienį namas su ūkiniu pastatu užsiliepsnojo Panerių gatvėje, o rugpjūčio 6 d. ugniagesiai skubėjo gesinti apleisto namo Vokiečių gatvėje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA