Pavasario-vasaros sezono avalynė: nuo kedų iki šlepečių | Kas vyksta Kaune

Pavasario-vasaros sezono avalynė: nuo kedų iki šlepečių

Organizatorių nuotr.

Atėjus šiltajam sezonui, keičiasi ne tik mūsų gyvenimo būdas – daug pokyčių įvyksta ir batų lentynoje. Jei planuojate ją papildyti nauja avalyne, tikrai nepritrūksite pasirinkimo, tad gali būti sunku nuspręsti, kurie batai iš tiesų yra verti dėmesio. Šį kartą aptarsime populiariausius pavasario ir vasaros sezono apavus, kuriuos ne kartą pavyks priderinti prie savo įvaizdžio.

Balerinos

Balerinos bateliai neabejotinai galėtų būti tituluojami vienais universaliausių ir patogiausių šiltojo sezono apavų. Juos galima avėti ir prie džinsų, ir prie puošnesnės suknelės. Tikrai nesuklysite, jeigu įsigysite kelias skirtingas jų poras: galite eksperimentuoti ir su spalvomis, ir su medžiagomis, taip kaskart sukurdamos vis kitokį įvaizdį.

O jeigu norėsis daugiau prašmatnumo, pagalvokite apie loaferių įsigijimą – nors savo populiarumu jie dar nelenkia balerinų, pastaraisiais metais juos dažnai galima išvysti tarp madingiausių tendencijų. Tokius batus taip pat bus galima priderinti prie įvairiausių drabužių, tad dulkėti lentynoje jiems tikrai nereikės.

Sportinio stiliaus avalynė

Galima sakyti, kad sportbačiai dabar išgyvena savo aukso amžių – ši patogumu garsėjanti avalynė dabar drąsiai derinama ir prie oficialios, ir netgi prie puošnios aprangos. Nesenstančia stiliaus klasika laikomi balti sportiniai bateliai, kurie neketina užleisti savo pozicijų, tad jeigu jų dar nesate įsigijusios, pats metas šią klaidą ištaisyti. Tačiau jeigu sportinio stiliaus batai yra Jūsų mėgstamiausi, neapsiribokite vien šia pora – drąsiai galite rinktis ir kitus, įvairiaspalvius kedus.

El. parduotuvėje Pigu.lt „Converse“ batai visuomet susilaukia didelio susidomėjimo: tarp jų tikrai surasite tokius, kurie derės prie vasara alsuojančio Jūsų įvaizdžio.

Žaismingos šlepetės

Renkantis šlepetes, verta pagalvoti apie kelias skirtingas jų poras – su vienomis drąsiai galėsite vaikščioti miesto gatvėmis, o kitos labiau tiks pliažui. Pastarosios turėtų būti guminės – ypač mėgstami modeliai per pirštą.

Tačiau taip pat pravers ir žymiosios „Crocs“ šlepetės: dėl savo patogumo jas norėsis avėti ne tik ruošiantis į pliažą. Dabar tai galėsite daryti drąsiai – tuo labiau, kad ši kompanija neapsiriboja vien populiariosiomis klumpėmis. Tuo tarpu kasdienybei reikėtų paieškoti elegantiškesnių, prie Jūsų įvaizdžio derančių apavų – ir kiti batų gamintojai galės pasiūlyti ne vieną dėmesio vertą variantą.

Stilingos basutės

Miestui skirtas šlepetes galima pakeisti ir basutėmis – šie apavai vasaros sezonu yra vieni populiariausių. Šį sezoną ypač madingi bus raišteliai, pynės ir įvairūs kiti tekstūriniai elementai, kurie paprastiems siluetams gali suteikti daugiau vizualinio įdomumo.

Nesuklysite, jeigu pasirinksite bent vienas įdomiau atrodančias basutes. Tačiau kaip ir visuomet, svarbiausia, kad tokius batus lengvai galėtumėte priderinti prie savo aprangos, tad daugiausiai dėmesio reikėtų skirti šiam aspektui. Visgi, basutės dažniausiai nėra labai įnoringos, todėl ši užduotis neturėtų būti sudėtinga.

Patogūs aukštakulniai

Mėgstančios aukštakulnius, tikrai gali rinktis ir tokius apavus – šiltasis sezonas jų avėjimui yra ypač palankus. Tuo labiau, kad vasaros metu daugeliui tenka apsilankyti svarbiose bičiulių ar artimųjų šventėse. Jei laukia tokia proga, geriausia rinktis neutralius, prie įvairių suknelių derėsiančius aukštakulnius.

Tiek kulniuko aukštį, tiek jo storį turėtumėte rinktis pagal savo įpročius – jeigu geriau jaučiatės su žemesne avalyne, tikrai nėra prasmės pirkti aukštus, smailius kulnus turinčių batų. Siluetą taip pat galite padailinti pasirinkusios platforminius batus, kurie, tikėtina, bus gerokai patogesni, tačiau ne mažiau elegantiški.

Tarp visų šių batų neabejotinai atrasite bent kelias poras, kurias norėsis turėti savo lentynoje. Tačiau vien tokiais apavais galite neapsiriboti – kuo jų daugiau, tuo lengviau galima eksperimentuoti su savo įvaizdžiu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA