Incidentas autobusų stotelėje: sumuštas pilietis išgabentas į ligoninę | Kas vyksta Kaune

Incidentas autobusų stotelėje: sumuštas pilietis išgabentas į ligoninę

Eivenių gatvėje sumuštas pilietis / Skaitytojo nuotr.

Pirmadienio vakarą Sukilėlių prospekte kauniečiai pastebėjo policijos ir medikų ekipažus šalia Eivenių gatvės autobusų stotelės. Policijos duomenimis, stotelėje sumuštas pilietis.

„Sukilėlių pr. palei 5 fortą stovi greitoji ir policija atvažiavo su sirenom. Kiek supratau, kažkas kažką primušė“, – pastebėjęs medikų ir policijos ekipažus prie autobusų stotelės pranešė naujienų portalo skaitytojas.

Kaip naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (APVK) budintis pareigūnas, Eivenių gatvės stotelėje, šalia Kauno akių ligų klinikų, sumuštas pilietis.

„Pranešimas gautas 19.09 val., kad sustojime sumuštas pilietis. Atvažiavo medikai, policija. Greitoji medicinos pagalba išvežė pilietį į med. įstaigą“, – pirminę informaciją apie įvykį pateikė Kauno AVPK pareigūnas.

Kol kas duomenų apie smurtautoją nėra, įvykio aplinkybes aiškinsis tyrėjai.

Gavę daugiau informacijos, publikaciją papildysime.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA