Gyventojai neįprastose vietose pastebi karius – užfiksavo prie Kauno marių | Kas vyksta Kaune

Gyventojai neįprastose vietose pastebi karius – užfiksavo prie Kauno marių

Kauniečiai fiksuoja Lietuvos kariuomenės karius neįprastose vietose / Skaitytojo nuotr.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai antradienį dalijosi vaizdais, pastebėję Lietuvos karius neįprastose vietose – Petrašiūnuose, ant dvylikaaukščio stogo ir prie Kauno marių, netoli Jachtklubo.

„Prie Kauno marių, prie pat Jachtklubo“, – vaizdais dalijosi kaunietis.

Kaip naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Lietuvos kariuomenės atstovai, nuotraukose kaunietis užfiksavo Lietuvos kariuomenės karius, kurie šiuo metu vykdo jiems paskirtas užduotis.

„Galime patvirtinti, kad tai yra Lietuvos kariuomenės kariai, vykdantys jiems paskirtas užduotis. Lietuvos kariuomenė remia NATO viršūnių susitikimo saugumo užtikrinimą sausumoje, oro erdvėje, teritoriniuose vandens telkiniuose – daugiau kaip 3000 Lietuvos karių ir iki 1000 sąjungininkų vykdo jiems skirtas užduotis.

Gyventojus raginame nenustebti, kariai gali vykdyti užduotis ir tose vietovėse, kur iki tol įprastai jų nematydavome“, – detalesne informacija dalijosi Lietuvos kariuomenė.

Kauniečiai fiksuoja Lietuvos kariuomenės karius neįprastose vietose / Skaitytojo nuotr.

Kiek anksčiau gyventojai dalijosi vaizdais iš Petrašiūnų, kur karius pastebėjo ant daugiaaukščio stogo. Daugiau apie tai skaitykite čia.

Primename, jog NATO viršūnių susitikimas Lietuvoje rengiamas pirmą kartą. Tai bus didžiausias renginys Lietuvos istorijoje, kuriame tikimasi 40–50 užsienio valstybių delegacijų (iki 3000 svečių) bei maždaug 2000 nevyriausybinių organizacijų ir tarptautinės žiniasklaidos atstovų.

Lietuvoje NATO viršūnių susitikimas vyks liepos 11-12 dienomis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA