Šventiniai užkandžiai „Pelėdinėje-Fabrikėlyje“ – įkvėpti vienų skaniausių Kauno burgerių | Kas vyksta Kaune

Šventiniai užkandžiai „Pelėdinėje-Fabrikėlyje“ – įkvėpti vienų skaniausių Kauno burgerių

„Pelėdinė-Fabrikėlis“ meniu / Organizatorių nuotr.

Šviežiai rūkoma antiena, pagal specialius receptus gaminami padažai ir kepamos bandelės, atsižvelgiant į klientų poreikius atnaujinamas meniu – tai dalis ypatybių, dėl kurių vis daugiau asmenines ar verslo progas planuojančių kauniečių užkandžių užsakymą patiki „Pelėdinės-Fabrikėlio“ komandai. Neatpažinti, išskirtinai „Pelėdinėje-Fabrikėlyje“ gimstantys šaltieji patiekalai klientus priverčia sugrįžti kas kartą planuojant šventę.

Siekis – gaminti viską nuo pradžių ir pabaigos

Maloniu aptarnavimu bei išskirtinių skonių kūryba garsėjanti „Pelėdinė-Fabrikėlis“ klientams siūlo beveik 30 skirtingo tipo užkandžių bei desertų. Visi šviežiai pagaminti ir papuošti užkandžiai nugula ant minimalistinių juodų padėkliukų, kurie klientų patogumui saugiai įdedami į specialias perdirbamas dėžutes. Pasiekus šventės vietą užkandžius su padėkliuku tereikia išimti iš dėžutės ir paserviruoti tam skirtoje vietoje.

Pagrindinė užkandžių studijos ypatybė – išskirtiniai, išieškoti ir niekur kitur neragauti skoniai.

„Mūsų tikslas – klientams pasiūlyti kuo įvairesnį meniu, šventės metu leidžiantį atrasti labai skirtingus intriguojančius skonius. Į gamybos procesą įdedame daug laiko, pastangų ir, žinoma, kūrybos, užkandžius vis tobuliname ir atnaujiname. O svarbiausia taisyklė mūsų virtuvėje – kuo daugiau gaminti patiems. Tad nuo padažų paruošimo iki mėsos rūkinimo ar bandelių kepimo – viskas kuriama pagal specialius mūsų komandos receptus“, – sako „Pelėdinės-Fabrikėlio“ siela Roberta.

„Pelėdinė-Fabrikėlis“ meniu / Organizatorių nuotr.

Tiek gurmanams, tiek vegetarams

Kauniečiai „Pelėdinės-Fabrikėlio“ užkandžius renkasi įvairiausioms progoms – nuo įmonės vakarėlių, iki vestuvių, krikštynų, gimtadienių, šeimos susibūrimų ar tiesiog organizuodami vakarėlį namuose.

„Meniu sukūrėme taip, jog jame sau tinkamų pasirinkimų rastų tiek sotesnių užkandžių ieškantys klientai, tiek gurmanai ar vegetarai. Vieni populiariausių pasirinkimų – mini burgeriai bei kruasanai. Įdomesnių skonių ieškantys kauniečiai itin giria mūsų rūkytos antienos užkandį su saldžiųjų bulvių humusu, parmos kumpio bei datulių suktinukus, o vegetarai – burokėlių falafelius su saldžiųjų bulvių humusu, crostini su ožkos sūrio kremu bei karamelizuotais svogūnais arba šviežia burata“, – meniu pasirinkimus pristato Roberta.

Užkandžių gamybos studijos vadovė pastebi, jog vienas svarbiausių šventinių užkandžių ingredientų kauniečiams – silkė. Be jų neapsieinama ir renkantis šaltuosius patiekalus didžiosioms metų šventėms, ir vestuvėms, gimtadieniams ar įmonės susibūrimams.

„Pelėdinė-Fabrikėlis“ meniu / Organizatorių nuotr.

Meniu įkvėpimo semtasi ir iš dukterinės „Pelėdinės-Fabrikėlio“ įmonės – greta Pelėdų kalno jau septynerius metus veikiančios, mieste vienos populiariausių burgerinių „Pelėdinės“. Žymiųjų ant anglių keptų burgerių receptas nugulė ir į šventėms pritaikytus mini burgeriukus. Kituose užkandžiuose galima rasti ir gardžiųjų burgerinės padažų, atskleistų rūkinimo subtilybių.

Vertina asmeninį ryšį

„Kiekvieną klientą stengiamės pasitikti labai šiltai ir asmeniškai. Paruošiame asmeninį šventės užkandžių pasiūlymą, padedame išsirinkti, patariame dėl užkandžių kiekių ir kitų subtilybių. Didžiausias įvertinimas mums – sugrįžtantys žmonės. Nors veikiame dar tik metus, jau turime daugybę klientų, kurie mūsų užkandžius savo šventėms pasirinko jau ne vieną ir ne du kartus“, – sako Roberta.

Esant poreikiui, „Pelėdinės-Fabrikėlio“ komanda gali pasirūpinti ir užkandžių pristatymu bei specialių maisto stovų nuoma. Tuo tarpu adresu Šv. Gertrūdos g. 22 veikianti „Pelėdinės“ burgerinė siūlo ir vietos nuomos šventėms paslaugą, kur sudera tiek jauki aplinka, tiek malonus aptarnavimas, tiek gardieji šefų komandos patiekalai. Šiltuoju metų sezonu „Pelėdinė“ gali priimti iki 80, o šaltuoju – iki 50 asmenų.

Daugiau informacijos bei „Pelėdinės-Fabrikėlio“ meniu galima rasti čia: https://www.peledine.lt/fabrikelis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA