Nerami naktis Dainavoje: peiliu sužalotas nepilnametis | Kas vyksta Kaune

Nerami naktis Dainavoje: peiliu sužalotas nepilnametis

Skaitytojos nuotr.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Dainavos mikrorajone būriavosi gausios policijos pajėgos. Kaunietės žiniomis, viename V. Krėvės prospekto daugiabutyje vyko vakarėlis, kuriame dalyvavo nepilnamečiai. Išgertuvėms įsisiūbavus, informacija apie peiliu sužalotą nepilnametį pasiekė ir policiją.

„Vakar apie 22.30 val. V. Krėvės pr. daugiabučio bute vyko išgertuvės, kur buvo nepilnamečių vaikų ir įvyko muštynės. Vienas vaikinas, kiek supratau, padūrė kitą su peiliu. Dūrė į nugarą, dvi durtines žaizdos buvo. Kiek girdėjau iš policijos, dar buvo bandyta pabėgti. 2 vaikinukai, bet jie buvo labai greitai pagauti. Ir ten dar buvo daugiau žmonių, kurie pabėgo, aišku policija nežino to, kad buvo nepilnamečių, tikrai tą žinau. Kaip tėvai išleidžia savo atžalas? Kai kuriems buvo vos 15 metų, kurie gėrė ten ir, manau, net vyresni bei jaunesni buvo vaikai. Kieme buvo 10 policijos mašinų, 2 greitosios“, – antradienio rytą apie nakties įvykius pasakojo skaitytoja.

Neramumai V. Krėvės pr. / Skaitytojos nuotr.

Policijos departamento duomenimis, birželio 26 d. apie 23.40 val. Kaune, V. Krėvės pr., daugiabučio namo koridoriuje, vyras ginčo metu sužalojo 2005 metais gimusį nepilnametį, kuris paguldytas į ligoninę.

1989 metais gimęs įtariamasis, neblaivus (1,79 prom.), uždarytas į areštinę. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 284 str. – Viešosios tvarkos pažeidimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA