Kaune prasidėjo šventinis savaitgalis: policijos racijos ūžia | Kas vyksta Kaune

Kaune prasidėjo šventinis savaitgalis: policijos racijos ūžia

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Penktadienio vakarą specialiųjų tarnybų sirenos sugaudė Kauno centre, Šv. Gertrūdos gatvėje – čia partrenktas paspirtukininkas. Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (VPK), paaiškėjo, kad ypač daug fiksuojama kitų įvykių, pareigūnai dirba išsijuosę.

„Kas vyksta Kaune“ į Šv. Gertrūdos gatvę skubančią greitosios medicinos pagalbos brigadą pastebėjo apie 19.50 val. Savanorių kalno papėdėje stovėjo ir policijos ekipažas, per vidurį – lengvasis automobilis.

Kauno apskrities VPK budėtoja nurodė, kad pranešimas apie eismo įvykį Šv. Gertrūdos g. 6. gautas 19.24 val. Pranešėjas informavo, kad iš kiemo išvažiuojantis automobilis išvažiuodamas kliudė paspirtukininką.

Kol kas neaišku, ar šis nukentėjo stipriai, nėra informacijos ir apie vairuotojų blaivumą. Kauno greitosios medicinos stoties pamainos vyresnysis gydytojas platesnės informacijos taip pat nepateikė.

Budinti pareigūnė pripažino, kad racija ūžia, tai buvo girdėti ir prisiskambinus į komisariatą. „Labai daug veiksmo, žiauriai daug įvykių“, – sakė budėtoja.

Daug iškvietimų fiksuojama Kaune, Kėdainiuose. Daugiausia registruojami nusikaltimai prieš asmenį, t. y. muštynės, taip pat smurtas artimoje aplinkoje.

Bene daugiausia gaunama pranešimų apie pavojų eismo saugumui, vairuotojai pastebi pavojingai kelyje manevruojančius vairuotojus.

Lietuvos kelių policija penktadienį informavo, kad savaitgalį visoje šalyje bus vykdoma sustiprinta vairuotojų blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų ir greičio kontrolė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA