I. Šimonytė ir V. Čmilytė-Nielsen sveikina visus šalies tėčius Tėvo dienos proga | Kas vyksta Kaune

I. Šimonytė ir V. Čmilytė-Nielsen sveikina visus šalies tėčius Tėvo dienos proga

Ingrida Šimonytė ir Viktorija Čmilytė-Nielsen / DELFI nuotr./ "Kas vyksta Kaune" montažas

Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė ir Seimo Pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen nuoširdžiai sveikina visus šalies tėčius Tėvo dienos proga, rašoma Vyriausybės pranešime žiniasklaidai.

„Kasmet prasidedanti vasara su savimi atsineša itin prasmingą šventę – Tėvo dieną. Šią dieną būkime su savo tėvais, stipriai juos apkabinkime, mintyse paminėkime ir tėčius, kurie jau išėję į amžinąją kelionę.

Nestokokime dėkingumo žodžių tiems, kurie savo vaikus apgaubia tėviška šiluma, kurių rankose tarpsta stiprybė, rūpestis, saugumas ir išmintis.

Kiekvienam, kuriam gyvenime teko tėvystės dovana, šiandien linkiu gausybės malonių ir įsimintinų akimirkų drauge su mylinčiais ir laimingais vaikais“, – sakoma premjerės sveikinime.

Papildyta 09.17 val.

Seimo Pirmininkė taip pat sveikina visus tėčius Tėvo dienos proga ir linki stiprybės, geros sveikatos ir taikios kasdienybės.

„Kasmet birželio pirmąjį sekmadienį sveikiname, apkabiname, prisimename savo tėčius. Jie, kaip ir mamos, yra labai reikšmingi vaiko savijautai, vertybėms ir ateičiai. Nors sovietinė santvarka menkino tėvo autoritetą, stūmė į antrą planą, pastarųjų dešimtmečių jaunoji karta grąžino tėvo vaidmeniui svorį ir svarbą.

Nes niekada mama iki galo neatstos tėčio, o tėtis visiškai neatstos mamos. Mums reikia jų abiejų. Todėl kasdien mylėkime savo tėčius, dažniau apkabinkime ir pasakykime, kokie jie brangūs mums“, – sako V. Čmilytė-Nielsen.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA