Eurolygos finalo ketverto šeimininkas Kaunas sulaukė ispanų žiniasklaidos kirčio | Kas vyksta Kaune

Eurolygos finalo ketverto šeimininkas Kaunas sulaukė ispanų žiniasklaidos kirčio

Lrytas.lt 2023/05/19 10:35
Lrytas.lt, G. Bitvinsko nuotr.

Kaunas pagaliau sulaukė! Penktadienį startuoja ilgai laukta Eurolygos finalo ketverto šventė. Keturios stipriausios Senojo žemyno krepšinio komandos jau atvyko į Kauną ir penktadienį stos į kovą turnyro pusfinalyje.

Vis dėlto krepšinio šventę rengiantis Kaunas sulaukia ne vien malonių atgarsių. Ketvirtadienį pasirodžiusiame garsiame Ispanijos sporto naujienų puslapio „Mundo Deportivo“ straipsnyje Kaunas buvo pavadintas „sudėtinga vieta“.

Teksto autorius Julianas Felipo atkreipė dėmesį, kad Nemuno saloje įsikūrusi „Žalgirio“ arena yra viena iš moderniausių Europoje. Vis dėlto papildomų sunkumų sukelia ne pati krepšinio šventovė, o atvykimas į ją.

Teigiama, kad „Barcelona“ sirgaliai nusivylė per daug brangiomis kelionės į Kauną išlaidomis. Įtakos turi ne tik nepatogūs skrydžiai, bet ir itin sumažėjusi nakvynės Kaune pasiūla.

Užimti ir brangūs viešbučiai Kaune privertė ispanus dairytis į Vilnių. Tai tapo savotiška „atgrasymo“ nuo atvykimo į finalo ketvertą priežastimi.

Pridedama, kad nepaisant visų šių problemų, „Barcelona“ sirgaliai „Žalgirio“ arenoje turėtų sulaukti kiek daugiau nei tūkstančio savų sirgalių palaikymo.

Penktadienį Eurolygos pusfinaliuose susikaus „Monaco“ ir Pirėjo „Olympiakos“ bei Madrido „Real“ ir „Barcelona“ ekipos.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA