Eismo ribojimai: sekmadienį Kauno gatves užtvindys dviratininkai | Kas vyksta Kaune

Eismo ribojimai: sekmadienį Kauno gatves užtvindys dviratininkai

Informuojame, kad dėl Daistatus Kauno dviračių lenktynių sekmadienį 7.00–18.30 val. bus uždarytas eismas M. K. Čiurlionio tiltu ir Europos pr. atkarpa nuo M. K. Čiurlionio tilto iki Veiverių gatvės.

Taip pat iš Karaliaus Mindaugo pr. ir Kaunakiemio g. bus uždarytas eismas į M. K. Čiurlionio tiltą per Prietilčio ir Kaunakiemio g. Taip pat posūkis ant Čiurlionio tilto iš O.H. Minkovskių g.

Fredos miestelio gyventojams bus sudarytos sąlygos susisiekimui renginio metu. Trasoje budės teisėjai, saugos tarnyba, eismo reguliuotojai, rašoma VšĮ „Dviratai“ pranešime žiniasklaidai.

Eismo ribojimai gegužės 7 d.

Informaciją apie autobusų eismą rasite čia.

Gegužės 7 d. Kaune jau dvyliktą kartą vyks tradicinės plento dviračių lenktynės. 350 dviratininkų ir komandos iš Lietuvos, Latvijos, Ukrainos lenktyniaus 31 km, 55 km ir 86 km distancijose. Legendinė trasa su Europos pr. įkalne ir M.K. Čiurlionio tilto posūkiais pareikalaus ištvermės, greičio ir meistriškumo.

Kauno trasa patraukli aukšto meistriškumo sportininkams ir mėgėjams, nes padeda atskleisti ir išnaudoti įvairias atletų savybes ir komandinių lenktynių taktikas.

• 10 val. kviečiame mėgėjus važiuoti 31 km/ 4 ratus arba kiek turės jėgų. Teisėjo automobiliu lydės Dakaro ralio lenktynininkas Vaidotas Žala. Finiše lauks atminimo medalis, šventinė nuotaika, loterija ir greičiausių apdovanojimai.

• 12 val. 55 km 7 ratuose startuos Lietuvos dviračių klubai ir komandos su svečiais iš Ukrainos. Prie jų su dviračiu prisijungs autosporto lenktyninkas Vaidotas Žala.

• 14 val. startuos dviračių elitas, Lietuvos rinktinės, Estijos, Latvijos komandų atstovai. Su jais 86km 11 ratų distancijoje varžysis profesionali Kaunas Cycling Team dviratininkų komanda.

Žiūrovams patrauklu stebėti lenktynes Europos pr. įkalnėje ir ant M.K.Čiurlionio tilto bei Kaunakiemio g. posūkiuose.

Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA