Pasirodžius raginimui Kaune saugotis pavojingo vyro, policija ramina gyventojus | Kas vyksta Kaune

Pasirodžius raginimui Kaune saugotis pavojingo vyro, policija ramina gyventojus

Pranešime naudota įvykio nuotrauka / „Facebook“ nuotr.

Pirmadienio vakarą viešojoje erdvėje išplito raginimas Kaune saugotis galimai pavojingo vyro. Pranešime teigta, kad vyras persekiojo ir seksualiai priekabiavo prie merginos. Kauno pareigūnai minėtą vyrą nustatė. Paaiškėjo, kad tai dar pilnametystės nesulaukęs jaunuolis, o galimas priekabiavimas ir kiti veiksmai nepasitvirtino.

„ATSARGIAI. Šis vyras persekiojo, seksualiai priekabiavo ir pargriovė šiandien Žeimenos g. prie Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjaus ir Topolio „IKI“ tarp 16 ir 17 val. vakaro. Grasino smurtu. Yra pranešta policijai. Jeigu yra žinomas „veikėjas“, prašau, praneškite“, – toks pranešimas pirmadienio vakarą išplito viešojoje erdvėje.

Pranešime naudota nuotrauka su įvykio vieta / „Facebook“ nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris, vakar vakare Kauno policija gavo pranešimą, kad su 2000 metais gimusia moterimi konfliktuoja vyras.

„Pranešime minėtas nepilnametis (g. 2006 m.) nustatytas, anksčiau į policijos akiratį nebuvo patekęs. Nustatyta, kad nepilnametis nenaudojo fizinio smurto, konfliktas buvo žodinis. Šiuo metu Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėta administracinė teisena pagal LR ANK 481 str. (Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas)“, – komentare teigė policijos atstovai.

Remiantis Administracinių nusižengimų kodeksu, necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių, kiti tyčiniai veiksmai, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA