Kaune pastebėjo „Lufthansa“ lėktuvą – ar planuojami nauji skrydžiai? | Kas vyksta Kaune

Kaune pastebėjo „Lufthansa“ lėktuvą – ar planuojami nauji skrydžiai?

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Kaunietis atkreipė dėmesį, jog į Kauno oro uostą buvo nusileidęs „Lufthansa“ oro linijų bendrovės lėktuvas. Informacija pasidalijęs skaitytojas mąstė apie galimas priežastis, o viena jų – mintis, jog galbūt iš Kauno planuojami tiesioginiai skrydžiai į Vokietiją.

„Per fly24 Kauno oro uoste matėsi „Lufthansa“ lėktuvas. Gal bus tiesioginis skrydis į Vokietiją?“ – teiravosi kaunietis.

Susisiekus su VĮ „Lietuvos oro uostai“ Komunikacijos skyriaus vadovu Mariumi Zeleniu, jis informavo, kad lėktuvas Kaune nusileido remonto darbams.

„Jūsų minimas lėktuvas į Kauno oro uosta yra atvykęs remonto darbams. Norime priminti, kad Kauno oro uostas yra didžiausias lėktuvų remonto ir priežiūros (ang. maintenance, repair and overhaul (MRO)) centras regione. Dėl to šalia Kauno oro uosto įsikūrę gyventojai dažnai gali pamatyti ne tik gerai žinomų oro bendrovių, tokių kaip Lufthansa, bet Lietuvoje rečiau matomų oro vežėjų, tokių kaip Vueling, Saudi Arabian Airlines ir kt. lėktuvų.

Lietuvos oro uostų administracija apie visus naujus skrydžius iš Kauno visuomenei paskelbs nedelsiant, kai dėl jų bus sutarta su oro vežėjais“, – teigė jis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA