Jau nuo šio penktadienio prasideda Kauno Kaziuko mugė | Kas vyksta Kaune

Jau nuo šio penktadienio prasideda Kauno Kaziuko mugė

Organizatorių nuotr.

Net tris dienas – kovo 17–18–19 – Kauno Nemuno saloje įsikurs Kaziuko mugės dalyviai: ūkininkai, bitininkai, duonos kepėjai, amatininkai, tautodailininkai, medžio drožėjai, verbų rišėjų tautos paveldo atstovai, aludariai, kalviai, liaudies meistrai, meistrai kūrėjai ir daugelis kitų.

Mugėje bus galima pamatyti tautodailininkų, meistrų gamintojų, tautos paveldo, ūkininkų, svečių iš užsienio alėjas, veiks atskiros maitinimo ir kultūrinės zonos.

Kviesime paskanauti įvairių nacionalinių patiekalų bei gardėsių, Kaziuko barankų, pasivaišinti kaimiška gira bei alumi, vieni iš geriausių Lietuvos restoranų ir maitintojų vietoje gamins ir prekiaus įvairiais karštais patiekalais, bus verdama žuvienė, kepama, karštai rūkoma žuvis.

Taip pat bus suformuoti specialūs „kiemeliai“, kuriuose atskiros gamintojų mugės dalyvių grupės pristatys savo gaminius ir veiklos išskirtinumą bei atskirai organizuos kultūrines programas.

Šventėje visus linksmins mobilios liaudiškos muzikos kapelos, vyks įvairūs žaidimai ir šokiai, liaudies meistrai demonstruos ir mokys įvairių amatų, bus gausybė siurprizų ir įdomybių.

Jauniesiems mugės lankytojams veiks pramogų parkas su karuselėmis, lipynėmis ir žaidimais, vyks atskira kultūrinė programa.

O jei tik dabar sugalvojote prekiauti mugėje – prašom – registracija vyks iki kovo 16 dienos internetu www.registracija.seimosukiai.lt arba LR Žemės ūkio rūmuose, K. Donelaičio g. 2, 206 kab. (II aukšte), nuo 9 iki 16 valandos. Informacija teikiama ir telefonais 8 611 35846, 8 640 17688.

Šventės organizatorius – ŽŪK „Šeimos ūkis“. Šventės partneris – Lietuvos kaimo turizmo asociacija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA