Vairuotojai priekaištauja dėl judrioje sankryžoje pakeistos eismo tvarkos | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai priekaištauja dėl judrioje sankryžoje pakeistos eismo tvarkos

K. Baršausko ir Breslaujos gatvių sankryžą dažnai kertantys vairuotojai skundžiasi dėl nebaigtų remonto darbų ir esą neaiškios eismo tvarkos. Antra posūkio kairėn juosta iki šiol neatidaryta, nes pasukus, anot skaitytojų, tiesiog nėra vietos, tuo metu judant iš kitos pusės, važiuojamoji dalis staigiai keičia kryptį.

„K. Baršausko g. – Breslaujos g. sankryža. Nuo „Molo“ sukant į Breslaujos g. padarė dvi juostas, o pasukus jos sueina į vieną. Dabar turbūt apsižiūrėjo, nes nuo pernai neatidaro antros juostos. O nuo Dainų slėnio antroje juostoje atsirado stulpas, kol kas neprisiplos“, – pakeitimus praėjusį penktadienį įvardijo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Maždaug prieš mėnesį naujienų portalą taip pat pasiekė informacija, kad šioje sankryžoje kelio ženklai nurodo vieną, o horizontalusis kelio ženklinimas – kitą eismo tvarką. Vairuotojams važiuojant pagal ženklinimą (nors tokiu atveju reikėtų laikytis kelio ženklų), esą kyla painiava.

Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius naujienų portalui pirmadienį nurodė, kad Breslaujos gatvėje dabar atliekami senojo ženklinimo šalinimo darbai.

„Naujai sužymėjus minėtą sankirtą, iš K. Baršausko g., važiuojant nuo prekybos centro „Molas“, dėl didesnio transporto priemonių pralaidumo kairiniam posūkiui bus skirtos dvi juostos“, – paaiškino M. Matusevičius.

Anksčiau jis pažymėjo, kad dėl aiškumo eismo dalyviams, taip pat įrengtas papildomas horizontalusis ženklinimas. Pavasarį, kai tik leis oro sąlygos, savivaldybė žada sutvarkyti visą sankryžos važiuojamosios kelio dalies žymėjimą.

Apie pertvarkomą K. Baršausko ir Breslaujos gatvių sankirtą Kauno savivaldybė užsiminė pernai spalio 19 d., pristatydama pirmą Lietuvoje įstrižinę perėją.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA