Istorija kartojasi – pranešta apie degantį „Megos“ stogą, tačiau problema kita | Kas vyksta Kaune

Istorija kartojasi – pranešta apie degantį „Megos“ stogą, tačiau problema kita

/ Skaitytojo Mindaugo nuotr.

Jau ne pirmą kartą ugniagesiai skuba į prekybos centrą dėl degančio stogo, tačiau problema ne stogas, o vienos kavinės kaminėlis, kuris liepsnoja ne pirmą kartą. Evakuoti prekybos centro neprireikė, gaisras lokalizuotas.

„Ir vėl ta pati situacija“, – pranešė ir apie praėjusį gaisrą pranešęs kaunietis Mindaugas.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiu pareigūnu, šis informavo, jog apie 10 valandą ryto buvo pranešta apie degantį „Megos“ stogą. Į įvykio vietą išskubėjo ugniagesiai, tačiau atvykus gaisras jau buvo lokalizuotas pačių darbuotojų.

Paaiškėjo, kad kaip ir praeitą kartą, užsidegė kavinės „London Grill“ gartraukis, jame užsiliepsnojo riebalai, o degimas vyko virš stogo esančiame kaminėlyje.

Ugniagesiams gesinti kaminėlio neprireikė, jį išardė ir gesintuvais užgesino patys darbuotojai, tačiau ugniagesiai dar budi įvykio vietoje.

Anot ugniagesių, prekybos centro lankytojų evakuoti neprireikė, iš patalpų išvesti tik kavinės lankytojai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA