Aliarmas „Megoje”: pranešta apie degantį stogą | Kas vyksta Kaune

Aliarmas „Megoje”: pranešta apie degantį stogą papildyta

Trečiadienio rytą į „Megą” sulėkė visos specialiosios tarnybos, pranešta apie degantį stogą. Žmonių iš prekybos ir laisvalaikio centro evakuoti neprireikė.

„Megoj” kelios gaisrines, kelios greitosios, policija. Kažkas iš kitos pusės nei parkingas pagrindinis”, – trečiadienio rytą praneša skaitytojai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, apie 9.20 val. sulaukta pranešimo, kad Islandijos pl. dega stogas.

Pirminiais duomenimis, dūmai sklido iš „Grill London” kamino, manoma, kad užsiliepsnojo dūmtraukis.

Anot pareigūno, žmonės iš prekybos ir laisvalaikio centro „Mega” nėra evakuojami. Gaisras lokalizuotas, didelio pavojaus nėra.

Papildyta 14.48 val.

Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausiosios specialistės, atstovės spaudai Džiugintos Vaitkevičienės teigimu, 9.17 val. gautas pranešimas iš apsaugos darbuotojo, kad mato, kaip dega PC „Mega” stogas. Atvira liepsna degė garų surinktuvas ant PC „Mega” stogo. Užgesinta.

Prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega” valdančios bendrovės „Baltic RED” atstovė Ieva Goštautaitė-Gedutė patikslino, kad gaisro židinys pastebėtas vieno iš restoranų dūmtraukyje. Ugnis neplito, pavojaus nesukėlė, todėl prekybos centro lankytojų evakuoti neprireikė.

„Visos PLC „Mega” įsikūrusios prekių ir paslaugų vietos dirbo ir dirba sklandžiai, kaip įprastai. Rytoj savo lankytojus vėl priimti planuoja ir restoranas „Grill London”, – komentavo I. Goštautaitė-Gedutė.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad dūmuose prekybos centro prieigos skendo ir gegužės pabaigoje. Tąkart liepsna įsiplieskė greta stoginės esančiame konteineryje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA