„Era Esthetic“ kviečia pasitikrinti žinias apie sveikatą ir laimėti prizą | Kas vyksta Kaune

„Era Esthetic“ kviečia pasitikrinti žinias apie sveikatą ir laimėti prizą

„Era Esthetic“ procedūra / Organizatorių nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ kartu su estetinės ir lazerinės medicinos klinika „Era Esthetic“ kviečia pasitikrinti žinias apie sveikatą, odos ir kūno priežiūrą ir laimėti pasirinktą prizą.

Nugalėtojų lauks vienos mėgstamiausių procedūrų pasirinktinai: plaukelių šalinimo lazeriu procedūra pažastų srityje, organizmo atstatymo lašelinė arba Hydrafacial veido priežiūros profesionali procedūra – net 7 poveikiai odai, vienos procedūros metu.

Laimėtoją atrinksime atsitiktiniu būdu ir paskelbsime vasario 28 dieną. Organizatoriai su laimėtoju susisieks registracijos metu nurodytu el. pašto adresu. Būkite aktyvūs, sveiki ir gražūs kartu su estetinės ir lazerinės medicinos klinika „Era Esthetic“!

[wpViralQuiz id=668522]

Papildyta vasario 28 dieną

Sveikiname testo laimėtoją Inną, dėl laimėjimo su jumis susisieksime asmeniškai. Laimėtojas galite pasirinkti procedūrą pasirinktinai: plaukelių šalinimo lazeriu procedūra pažastų srityje, organizmo atstatymo lašelinė arba Hydrafacial veido priežiūros profesionali procedūra – net 7 poveikiai odai, vienos procedūros metu. Dėkojame visiems dalyvavusiems.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA