Populiarus azijietiškų prekių tinklas žengia į Lietuvą | Kas vyksta Kaune

Populiarus azijietiškų prekių tinklas žengia į Lietuvą

„Miniso“ nuotr.

Azijos investuotojams priklausantis prekės ženklas „Miniso“ penktadienį atvėrė pirmosios parduotuvės Lietuvoje duris. Vienas populiariausių azijietiškų prekės ženklų turi daugiau nei 4200 parduotuvių visame pasaulyje ir nuo šiandien veikia Vilniuje. Per trejus metus planuojama atidaryti dar 8 parduotuves Lietuvoje ir Latvijoje, taip pat Kauno mieste.

Franšizės principu su tarptautiniu „Miniso“ prekės ženklu bendradarbiaujanti verslininkė Sandra Svirčinskaitė pranešime žiniasklaidai tikina, kad lietuviai tikrai pamils šį prekės ženklą dėl išskirtinai spalvingos parduotuvės bei prekių kainos ir kokybės santykio.

2013 m. sukurtas prekės ženklas įsitvirtinęs daugiau nei 80 šalių ir regionų, įskaitant JAV, Kanadą, Australiją, Ispaniją, JAE, Indiją ir Meksiką.

Baltijos šalyse planuojama atidaryti dar 8 fizines parduotuves Lietuvoje ir Latvijoje. Kitos parduotuvės 2023–2024 m. bus atidarytos Rygos centre „Alfa Akropole“, PC „Mega“ Kaune, PC „Ozas“ Vilniuje, PC „Mega“ Klaipėdoje ir kt.

Anot „Miniso LT“ direktorės S. Svirčinskaitės šis prekės ženklas mėgiamas jaunimo dėl koja kojon su tendencijomis einančiomis idėjomis. Naujos kolekcijos leidžiamos su populiariais animaciniais herojais, prekės ženklais kaip „Coca Cola“, „Minions“, „Marvel“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA