Naujausia informacija: K. Evansui sezonas baigtas | Kas vyksta Kaune

Naujausia informacija: K. Evansui sezonas baigtas

Lrytas.lt / G. Bitvinsko nuotr.

Kauno „Žalgirio“ lyderiui Keenanui Evansui sezonas baigėsi anksčiau laiko. Amerikietis ketvirtadienio vakaro rungtynių su Stambulo „Fenerbahce“ pirmąją minutę patyrė traumą. Oficialūs šaltiniai skelbia, kad žaidėjui plyšo Achilo sausgyslė.

Kaip nurodoma Kauno „Žalgirio“ portale, krepšininkas pajuto aštrų skausmą po to, kai nusileido ant parketo atsikovojęs kamuolį gynyboje. Žalgirietis iškart po traumos buvo nuvežtas į „Gijos“ klinikas, kur atlikti tyrimai patvirtino plyšusios Achilo sausgyslės diagnozę.

Gynėjas po tyrimų tuoj pat operuotas ortopedo traumatologo prof. Rimtauto Gudo. Ekipos žiniomis, K. Evanso laukia nuo 6 iki 8 mėnesių truksianti reabilitacija.

„Šiandien pirmą, antrą, trečią pozicijas dengė Brazdeikis ir Dimša. Teoriškai, turime žmonių, galinčių žaisti tose pozicijose, tačiau žinant, kokią formą Keenanas demonstravo, kaži, ar jį išvis įmanoma pakeisti“, – hipotetinius variantus dar neturėdamas visos informacijos apie traumą spaudos konferencijoje po mačo svarstė Kazys Maksvytis.

„Žalgiris“ primena, kad iki traumos K. Evansas buvo rezultatyviausias ir naudingiausias komandos žaidėjas turnyre su 16,8 taško ir 18,4 naudingumo balo vidurkiais. Ketvirtadienio vakarą krepšininkas spėjo pelnyti 2 taškus per sužaistas 57 sekundes.

Tuo metu po ilgosios pertraukos įspūdingą užsivedimą pademonstravę ir rezultatu 86:66 Stambulo ekipą nušlavę žalgiriečiai įsirašė 9-ą Eurolygos pergalę ir turnyrinėje lentelėje pakilo į 8-ą vietą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA