Džiugi žinia „Žalgirio“ puolėjo šeimoje: T. Cavanaugh žmona laukiasi pirmagimio | Kas vyksta Kaune

Džiugi žinia „Žalgirio“ puolėjo šeimoje: T. Cavanaugh žmona laukiasi pirmagimio

delfi.lt 2022/10/04 10:32
Tyleris Cavanaugh su žmona Maddy / "Instagram" nuotr.

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Tyleris Cavanaugh gyvena džiugiomis akimirkomis. Kartu su žmona Maddy Doyle jiedu laukia pirmagimio.

Šia naujiena pasidalinta oficialiame „Žalgirio“ instagramo puslapyje.

„Mažylis Cavanaugh šį kovą atvyks į Lietuvą! Sveikinimai“, – rašoma šalia nuotraukos, kurioje įamžintas krepšininkas ir jo išrinktoji.

Primename, kad Tyleris Cavanaugh ir Maddy Doyle susituokė 2021 meais, rugpjūčio mėnesį.

Apie poros vestuves buvo taip pat pranešta oficialioje „Žalgirio“ instagramo paskyroje.

Krepšininkas dar praeitos vasaros pradžioje buvo užsiminęs apie planuojamas vestuves. Žaidėjas tuomet tikino, kad jo laukia malonūs rūpesčiai – vestuvės su savo išrinktąja, o vėliau jis planavo kibti į darbus ir ruošis naujam sezonui.

2020–2021 m. sezone žalgirietis rungtyniavo Tenerifės „Iberostar“ komandoje. Kanarų salų klubas ACB lygoje užkopė į neregėtas aukštumas ir pirmą kartą istorijoje žaidė čempionato pusfinalyje, kuriame po trijų rungtynių serijos 1-2 nusileido „Barcelona“ krepšininkams.

Lietuvos krepšinio sirgaliai su T. Cavanaugh galėjo susipažinti, kai šis žaidė Eurolygoje 2019–2020 m. sezone. Tuo metu žaidėjas atstovavo Berlyno ALBA ekipai ir stipriausiame Europos krepšinio turnyre įmesdavo po 6,4 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio ir rinkdavo po 6,4 naudingumo balo.

„Man tai buvo pirmieji ir prisitaikymo metai prie Europos krepšinio, kuris yra kitoks nei JAV. Taigi vėliau pasirinkdamas Tenerifę, žengiau žingsnį atgal europiniuose turnyruose, bet ėjau į priekį vertinant žaidimą stipriame nacionaliniame čempionate. Vėl noriu grįžti į aukščiausią lygį Europoje ir įrodyti savo vertę prieš geriausius žemyno ar net viso pasaulio žaidėjus“, – anksčiau teigė T. Cavanaugh.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA