Įspėja apie Laisvės alėjoje siaučiančius ilgapirščius: nesislapsto ir vagia vidury baltos dienos | Kas vyksta Kaune

Įspėja apie Laisvės alėjoje siaučiančius ilgapirščius: nesislapsto ir vagia vidury baltos dienos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienį nuo ilgapirščių nukentėjusi galanterijos salono darbuotoja įspėja apie vis dažnėjančias vagystes Kauno centre. Kaunietės teigimu, vagišiai veikia dviese ir net turi nusikaltimo schemą. Tuo metu Kauno policija per nepilną mėnesį Laisvės alėjoje jau fiksavo 13 vagysčių.

„Iš salono esančio Laisvės al. visiškai brutaliai buvo pavogtos piniginės. Gal norite parašyti apie ženkliai išaugusius plėšimus Laisvės al. Įžūlūs vagišiai nesislapsto ir vagia vidury baltos dienos”, – pirmadienį apie 13.16 val. pranešė kaunietė.

Moters teigimu, vagys Kauno centre veikė dviese ir turėjo schemą.

„11.20 val. apsižvalgė policijai žinoma mergina, po jos viešnagės užsuko „marozo” tipo vyras. Griebė kas po ranka ir išbėgo. Kompanija policijai gerai žinoma ir plėšikauja nuolat”, – pasakojo kaunietė ir pridūrė, kad iš galanterijos salono „Terdeco” dingo trys piniginės.

Vagystė galanterijos salone / Skaitytojos nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) atstovai, ilgapirščiai kol kas nenustatyti.

„Rugsėjo 26 d. apie 11.40 val. gautas pranešimas, jog Kaune, Laisvės al., parduotuvėje, pavogtos trys prekės (piniginės). Padaryta turtinė žala siekia apie 140 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. (Vagystė), asmenys nenustatyti”, – teigiama Kauno apskr. VPK komentare.

Komentare taip pat pažymima, kad Kauno apskr. VPK nuo rugsėjo 1 dienos iki rugsėjo 26 d. dėl vagysčių Kaune, Laisvės al., gavo 13 pranešimų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA