Kakė Makė su Netvarkos nykštuku kviečia į pašėlusius interaktyvius pasirodymus Kauno „Akropolyje“ | Kas vyksta Kaune

Kakė Makė su Netvarkos nykštuku kviečia į pašėlusius interaktyvius pasirodymus Kauno „Akropolyje“

Kakė Makė Kauno „Akropolyje“ / Organizatorių nuotr.

Artėjant mokslo bei žinių sezonui, prekybos ir pramogų centras Kauno „Akropolis“ kviečia į nepamirštamų patirčių kupinus savaitgalius. Juos vaikams pažada geriausi mažųjų draugai – Kakė Makė su Netvarkos nykštuku, rengiantys įspūdingus bei nemokamus interaktyvius pasirodymus. Šie unikalūs šou vyks jau šį ir kitą šeštadienį bei pristatys išskirtinę programą – įtraukiančius pasirodymus apie pasiruošimą nuotykių kupinai kelionei po pasaulį ir kitas smagias pramogas.

Prekės ženklo „Kakė Makė“ vadovė Sandra Kalėdienė atskleidžia, kad Kakė Makė, vaikų atradimų džiaugsmo kompanionė, paruošė itin žaismingus ir edukacine prasme turtingus pasirodymus, kuriuose mažųjų žiūrovų laukia linksmos dainos, smagūs žaidimai, pašėlusios išdaigos ir interaktyvūs pasakojimai apie džiaugsmą keliauti po nuostabųjį pasaulį.

„Be galo jaudinanti, lydima nepamirštamų prisiminimų, įspūdžių ir atradimų. Tokia gali būti vaikų kelionė po pasaulį. Visgi leistis jį tyrinėti ir pažinti reiktų tinkamai pasiruošus. Todėl linksmoji vaikų bičiulė Kakė Makė sumanė žūtbūt išsiaiškinti, kas yra svarbu keliaujant, ko reikia nepamiršti ir ką galima pamatyti užsienyje? Ir kas, apskritai, tas užsienis yra? Ką gi veikti, kad išvykus netektų nuobodžiauti? Juk kelionės dažniausiai būna ilgos tarsi eilė prie ledų karštą vasaros dieną. Šie pasirodymai įtrauks mažuosius žiūrovus kartu pažaisti, atrasti, vaidinti, dainuoti ir smagiai pašėlti su mylimais personažais“, – apie pramogas pasakoja S. Kalėdienė.

Interaktyvius Kakės Makės pasirodymus rugpjūčio 27-ąją scenoje papildys pažintis su Lotynų Amerikos šokiu Samba, o rugsėjo 3-ąją renginio dalyvių laukia nuostabus Afrikos būgnų šou.

Kakė Makė Kauno „Akropolyje“ / Organizatorių nuotr.

Įspūdžių kupina ir Kauno „Akropolio“ renginių aikštėje vykstanti unikali Kakės Makės edukacinė paroda, supažindinanti mažuosius lankytojus su unikaliu mūsų pasauliu ir jo šalimis. Čia apsilankę vaikai gali nukeliauti prie Cheopso piramidės, išmokti savo vardą parašyti hieroglifais, pro virtualios realybės akinius pasižvalgyti nuo aukščiausio pastato žemėje Burdž Chalifa. Taip pat pamatyti ledynus, susipažinti su šiaurės kraštų gyvūnais bei sužinoti daugybę įdomiausių faktų apie mūsų namus – žydrąją planetą Žemę.

Parodoje galima įsiamžinti prie specialiai renginiui sukurtos net 3 metrų aukščio naujausios Kakės Makės knygos ar įspūdingo, itin tikroviško Žemės modelio. Kiekvieną savaitgalį 11–16 val. renginio erdvėje vyksta edukacinės dirbtuvėlės, veidukų piešimas, kasyčių pynimas ir kitos veiklos.

Todėl, Kauno „Akropolio“ valdytojos Brigitos Kuodytės teigimu, sudalyvauti šioje parodoje ir unikaliuose pasirodymuose išties verta, nes renginys tik įrodo, kad prekybos ir pramogų centras jau tapo visos šeimos traukos vieta.

„Mūsų erdvės nuolatos prisipildo išskirtinių atrakcijų tiek mažiems, tiek ir suaugusiems lankytojams. Kakės Makės paroda – ne išimtis. Šį visos Lietuvos vaikų mylimo personažo organizuojamą renginį jau aplankė gausus būrys svečių, o jų akyse matomas džiaugsmas tik patvirtina – dėl savo lankytojų stengiamės ne veltui. Todėl ir toliau siūlysime pas mus atvykti ne tik apsipirkti, bet ir puikiai praleisti laiką“, – dalinasi B. Kuodytė.

Kakė Makė Kauno „Akropolyje“ / Organizatorių nuotr.

Nemokama interaktyvi paroda „Kakė Makė keliauja po pasaulį“ vyks rugpjūčio 20 d. – rugsėjo 4 d. Į ją kviečiamos ne tik šeimos su vaikais, bet ir darželių grupės bei pradinukai su mokytojais, kuriems šis renginys taps puikia edukacine pramoga. Paroda lankytojų laukia Kauno „Akropolio“ renginių aikštėje, 3-ajame aukšte.

RUGPJŪČIO 27 D. PROGRAMA

Programa scenoje:

12.00-13.00 val. interaktyvus pasirodymas „Kakė Makė keliauja po pasaulio šalis“.

14.00-14.30 val. pažintis su Lotynų Amerikos šokiu SAMBA.

15.00-15.30 val. smagi Lotynų Amerikos šokio SAMBA pamoka.

RUGSĖJO 3 DIENOS PROGRAMA

Programa scenoje:

12.00-13.00 val. interaktyvus pasirodymas „Kakė Makė keliauja po pasaulio šalis“.

14.00-15.50 val. afrikietiški būgnai: pasirodymai, dainos, šokiai.

Parodos erdvėje savaitgaliais, 11-16 val., veiks edukacinės dirbtuvėlės, veidukų piešimas, laikinos tatuiruotės ir kitos pramogos.

Organizatoriai pasilieka teisę keisti programą.Daugiau informacijos www.akropolis.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA