„NOA namų“ atvirų durų renginyje – garsūs krepšininkai bei M. Bartuševičiaus pasirodymas (foto) | Kas vyksta Kaune

„NOA namų“ atvirų durų renginyje – garsūs krepšininkai bei M. Bartuševičiaus pasirodymas (foto)

„NOA namai“ kvartalo atvirų durų dienos / Organizatorių nuotr.

Antradienio vakarą vos keli kilometrai nuo Kauno centro įsikūrusiose Noreikiškėse rinkosi apie naują būstą svajojantys kauniečiai. Į vaizdingą teritoriją greta Graužės tvenkinių įvairaus amžiaus miestiečius subūrė „NOA namai“ kvartalo vystytojai, surengę išskirtinį atvirų durų dienos renginį, kuriame – humoristų Manto Bartuševičiaus bei Vaidoto Šiožinio pasirodymas, „FIBA 3×3“ krepšinio turnyras su garsiais šalies krepšininkais. Renginio metu paskelbtas ir naujas kvartalo vystymo etapas – butų pardavimo startas.

Nauja kokybės kartelė

Vos už Kauno miesto ribos įsikūrusiame „NOA namų“ kvartale atvirų durų dienos renginiai vyksta jau ne pirmąjį kartą. Dar tik besiformuojančio kvartalo teritorijoje esančioje vaizdingoje Bučinių terasoje jau koncertavo Justinas Jarutis, vyko garsaus šalies menininko Algio Kriščiūno apipavidalintos erdvės pristatymas.

Antradienį išskirtinėse „NOA namų“ žaliosiose zonose skambėjo juokas nuo M. Bartuševičiaus ir V. Šiožinio pasirodymo, o ką tik baigtoje įrengti krepšinio aikštelėje vykusiame „FIBA 3×3“ turnyre varžėsi ir kvartalo apžiūrėti atvykęs garsus krepšininkas Tadas Klimavičius. Laimėtojus apdovanojo taip pat į kvartalo apžiūrą atvykęs Adas Juškevičius.

Mantas Bartuševičius / Organizatorių nuotr.

„Vis kitokio, išskirtinio formato atvirų durų dienos renginiai iliustruoja, jog „NOA namai“ nubrėžė naujus kokybės standartus ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje. Šiame kvartale ieškome kitokių, originalių bei kokybiškų sprendimų, o gyventojas norime sukurti kasdieninio gyvenimo sąlygas, kurias seniau buvo galima matyti tik nuotraukose ar žurnalų viršeliuose“, – sakė „NOA namai“ marketingo vadovas.

Pirmasis „NOA namų“ kvartalo pardavimo etapas prasidėjo dar prieš kelerius metus. Tuo metu pirkėjai galėjo rinktis iš 55 skirtingo dydžio sklypų žalioje, su vaizdingais Graužės tvenkiniais besiribojančioje teritorijoje. Vystytojai pirkėjams suteikė galimybę rinktis iš septynių skirtingų namų tipų bei šešių apdailos variantų. Esant poreikiui, projekto statytojai atvėrė galimybę įgyvendinti ir individualius poreikius atitinkančias technines konfigūracijas.

Adas Juškevičius / Organizatorių nuotr.

„Turime likusius tik penkis neparduotus sklypus, kuriuos šiandien detaliai apžiūrėjo susirinkę atvirų durų dienos dalyviai. Džiaugiamės galėdami aprodyti ir jau sukurtas išskirtines, visiems kvartalo gyventojams atviras žaliąsias, poilsio bei sporto zonas. Lauks dešimtys skirtingų lauko erdvių, krepšinio aikštelė, teniso kortai, parkeliai, žaidimų aikštelės vaikams ir ypatingoji „NOA namų“ erdvė – romantiškame Graužės tvenkinių peizaže įkurta Bučinių terasa“, – pasakoja projekto marketingo vadovas.

Pradedamas butų pardavimo etapas

Renginio metu kvartalo vystytojai pristatė naujo pardavimų etapo pradžią – galimybę „NOA namų“ kvartale įsigyti butą.

„Kaip ir „NOA namai“, butų kompleksai išsiskirs estetika, kokybe bei patogumu. Visi butai bus orientuoti rytų bei vakarų kryptimis, tad miegamajame naujakuriai prabus pasitikdami saulę, o grįžę namo vakare, jaukiai galės ją ir palydėti. Planuojame, jog pirmieji naujakuriai įsikels jau šį rudenį“, – sakė vystytojai.

Vienas „NOA namai“ kvartalo vystytojų Mantas Jaruševičius / Organizatorių nuotr.

Pirkėjai gali rinktis nuo 62 iki 65 kv. metrų siekiančius butus. Kiekvieno buto savininkai turės galimybę įsirengti net po dvi automobilių parkavimo vietas su elektromobilių įkrovimo stotelėmis bei įsigyti po namu įrengtus sandėliukus.

„Projekte numatyta aštuoniolika butų, o jiems bendrame kvartalo plote skiriame net 0,5 hektarų teritorija, tad gyventojai čia jausis laisvai ir patogiai. Greta lauko erdvių bei žaidimų aikštelių, šaltajam metų periodui bus sukurtus atskiros vaikų žaidimų erdvės“, – pasakoja projekto vystytojai.

Vaikus auginančių tėvų patogumui, visai greta „NOA namų“ kvartalo yra tiek vaikų darželis, tiek mokykla.

Siekiant užtikrinti viso kvartalo gyventojų saugumą, teritorija aptverta užtvaru, o bendrosios erdvės bei keliai stebimi vaizdo kameromis. Iš viso „NOA namų“ kvartalo teritorijoje išklota per 9 metrų pločio keliai su pėsčiųjų bei dviračių takais, formuojamos medžių alėjos, kiti apželdinimo sprendimai, įrengti suoleliai bei net 12 metrų ilgio lieptelis maudynėms bei poilsiui prie Graužės tvenkinių.

Daugiau informacijos apie projektą bei galimybę įsigyti nuosavą sklypą, namą ar butą galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA