A. Sireika savo pažadą tesėjo – „Šiauliai“ namuose spardėsi smarkiai | Kas vyksta Kaune

A. Sireika savo pažadą tesėjo – „Šiauliai“ namuose spardėsi smarkiai

„BC Žalgiris“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrą pergalę „Betsafe-LKL“ čempionato mažojo finalo serijoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 90:85 (26:17, 17:18, 17:27, 20:18, 10:5) po pratęsimo įveikė „Šiauliai-7bet“ komandą.

Tyleris Cavanaugh kartu su Joffrey Lauvergne dvikovą pradėjo dvitaškiais, Mantas Kalnietis realizavo baudų metimus, o Janis Strelniekas ir Edgaras Ulanovas taikliai atakavo iš toli – 12:5. E.Ulanovas ir M.Kalnietis pataikė po dar du baudų metimus, po dvitaškį įmetė Marekas Blaževičius ir Nielsas Giffey, o Paulius Jankūnas surinko šešis taškus – 26:17.

M. Blaževičius pridėjo dar tris taškus, iš toli pataikė Artūras Milaknis, o T. Cavanaugh ir E. Ulanovas sumetė dvitaškius – 36:24. A. Milaknis smeigė dar vieną tritaškį, du taškus įsirašė T. Cavanaugh, o Joshas Nebo įdėjo iš viršaus – 43:35.

Po pertraukos M. Kalnietis pataikė iš toli, J. Strelniekas pasižymėjo taikliu dvitaškiu, tačiau šešių minučių atkarpą skaudžiai pralaimėję žalgiriečiai jau vijosi varžovus – 48:52. Du tritaškius vieną po kito pataikė A. Milaknis, Lukas Lekavičius įmetė du baudų metimus, o P. Jankūno ir M. Blaževičiaus dvitaškiai užbaigė ketvirtį – 60:62.

Lemiamo ketvirčio pradžioje tritaškį smeigė ir du baudų metimus pataikė E. Ulanovas, dvitaškiais pasižymėjo M. Kalnietis ir T. Cavanaugh, tačiau kėliniui įpusėjus vis tiek teko vytis šeimininkus – 69:70. T. Cavanaugh sumetė keturis baudų metimus iš eilės, M. Kalnietis švystelėjo tritaškį, po du taškus pelnė N. Giffey ir E. Ulanovas, o komandos buvo priverstos žaisti pratęsimą – 80:80.

Pratęsime dvitaškius sumetė N. Giffey ir E. Ulanovas, keturis taškus iš eilės surinko J. Lauvergne, o Karolis Lukošiūnas baudų metimais įtvirtino pergalę – 90:85.

„Žalgiris“: E. Ulanovas 16 (7 atk. kam.), A. Milaknis 12, T. Cavanaugh 12, M. Kalnietis 12 (5 rez. perd.), P. Jankūnas 8, M. Blaževičius 7, J. Lauvergne 6, N. Giffey 6 (5 atk. kam.), J. Strelniekas 5, J. Nebo 2, L. Lekavičius 2 (5 rez. perd.), K. Lukošiūnas 2.

„Šiauliai-7bet“: N. Bezbradica 16, M. Varnas 16, D. Sabeckis 12, G. Staniulis 11, A. Urbutis 11.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA