Fiksuoja skaitytojas: sportiniam „Porsche“ taisyklės negalioja | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: sportiniam „Porsche“ taisyklės negalioja

Savaitės pabaigoje „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė vaizdo įrašas iš Jonavos gatvės. Ties Kleboniškio tiltu esančią sankryžą „Porsche“ vairuotojas nusprendė įveikti greičiau, tačiau pakeliui „pasipainiojo“ posūkis į kempingą ir saugumo salelė.

Portalo skaitytojas labai greito ir nepigaus „Porsche 911 GT3 RS“ manevrą Jonavos gatvėje, prie Kauno kempingo, užfiksavo penktadienio rytą, apie 10 val. „Aklas vairuotojas, nemato kelio juostų“, – komentavo vaizdo medžiagos autorius.

Įraše matyti žalio šviesoforo signalo vidurinėje juostoje laukiantys vairuotojai. Tuo metu trečia juosta, kurioje horizontaliuoju ženklinimu nubrėžta saugumo salelė, judantis „Porsche“ aplenkia automobilių koloną ir nuskuodžia pirmyn.

Už sankryžos sportinis automobilis „įlenda“ į pirmą eismo juostą, vedančią magistralėn.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 1 d., kelio ženklinimo nesilaikymas vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Padarius kelis Kelių eismo taisyklių pažeidimus paeiliui, tai gali būti traktuojama kaip chuliganiškas vairavimas, už kurį gresia bauda nuo 450 iki 1000 eurų ir teisės vairuoti atėmimas nuo trijų mėnesių iki dvejų metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA