Kauniečiai kenčia nuo purvo ir dulkių: vaizdas kaip vidury laukų | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai kenčia nuo purvo ir dulkių: vaizdas kaip vidury laukų

/ Skaitytojo nuotr.

Visame mieste vyksta įvairūs darbai, miestas gražinasi, tačiau kauniečius piktina statybų įmonių kultūra. Kaunietis užfiksavo, kaip Ateities plentas nuklotas žemėmis ir nešvarumais iš šalimai esančios statybvietės. Atstovų teigimu, gatvės valomos ir automobiliai prižiūrimi.

„Ties Ateities pl. (ties 31 nr.) „Kauno tiltai“ veža žemes jau visą savaitę. Gatvė visa baisiai purvina ir nesaugi. Savivaldybės viešosios tvarkos skyrius informuotas ne kartą, bet tik vaizduoja, kad reaguoja į skundus, bet nieko nevyksta, padėtis tik baisėja… Purvynas viduryje miesto kaip vidury laukų, ir miesto tvarkytojus tai panašu tenkina, nesvarbu, kad miestiečiai kenčia nuo purvo ir dulkių…“, – rašė netvarka pasipiktinęs kaunietis.

Susisiekus su „Kauno tiltų“ komunikacijos specialiste Giedrė Samulionytė – Lekavičienė, ši patvirtino, jog vykdant Ateities pl. statybą vykdomas grunto transportavimas į Ateities pl. 33 sklypą.

„Gatvė yra nuolat prižiūrima (šluojama ir plaunama)“, – tikino ji ir pasidalino neva sutvarkyto įvažiavimo nuotrauka.

/ „Kauno tiltai“ nuotr.

„Nuo gegužės 4 d. Ateities pl. 31 esančia nuovaža sunkiasvoris transportas jau nebevažiuoja. Be to, suderinus su Kauno miesto savivaldybe, buvo įrengta laikina nuovaža į Ateities pl. 33 sklypą. Taip pat siekiant išvengti gatvės užteršimo, papildomai buvo įrengtas 90 m ilgio betoninės dangos keliukas šiame sklype. Ties laikinąja nuovaža danga irgi yra nuolat prižiūrima“, – paaiškino G. Samulionytė – Lekavičienė.

Kaip nurodoma Administracinių nusižengimų kodekso 459 str. 9 dalyje, kelio dangos užteršimas užtraukia baudą nuo trijų šimtų iki penkių šimtų šešiasdešimt eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA