Gyvūnų prieglauda kviečia Velykiniam pasivaikščiojimui su šunimis | Kas vyksta Kaune

Gyvūnų prieglauda kviečia Velykiniam pasivaikščiojimui su šunimis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Penkta Koja“ ir „Patirk“ kviečia jus visus, didelius ir mažus, sutikti šiais Velykas su jais. Penktakojai labai laukia svečių ir intensyviai ruošiasi Velykiniam žygiui. O ir jums tas žygis bus labai į naudą po didžiulių šventinių pietų, rašoma „Penktos kojos“ pranešime.

Išankstinė registracija būtina ir bus vykdoma tik iki 04 14 dienos (04.13 yra paskutinė diena), vėliau registruotis nebus galima. Užsiregistruoti galite paspaudus čia.

Renginys vyks antrąją Velykų dieną, balandžio 18-ąja.

Nuo 12 iki 13 valandos numatytos pramogos vaikasm. (Registracija 11:30 – 12:00, prašome nevėluoti). Laukia įvairūs Velykiniai žaidimai ir siurprizai vaikams, rekomenduojamas amžius – nuo 6 metų

Nuo 13.30 iki 15.00 val. planuojamas 7 km. žygis su penktakojais (Registracija 13:00-13:30).

/ Organizatorių nuotr.

„Išvesime visą prieglaudą pasivaikščioti, žygio pusiaukelėje dalinsime arbatą ir sausainius. Mes už tvarią aplinką, todėl labai prašome atsinešti savo puodelius – plastiko ir taip užtenka…“, – rašoma organizatorių kvietime.

Siuloma auka: 7 eu kiekvienam dalyvaujančiam asmeniui. Šuniukai taip pat labai norėtų Velykinės puotos, tad kokybiški konservai, kaip ir visada, labai laukiami.

Velykinės pramogos vyks „Penkta Koja“ būtinėje, Liepų g. 2, Linksmakalnis.

„Apsirenkite tik patogiai ir šiltai, per daug nesipuoškite, kadangi šuniukai mėgsta pašokinėti ir gali jus palikti šiek tiek išsipurvinusius. Dėl viso pikto siūlome pasiimti skėčius/apsiaustus nuo lietaus, nes, kaip matote, šie pavasariški orai yra labai neprognozuojami“, – rekomenduoja organizatoriai.

Taisyklės žygio metu

Šunų neleisti vienas prie kito, nebent prieglaudos darbuotojai pasakė, kad jie gyvena kartu ir sutaria, kadangi ne visi šunys sutaria vieni su kitais.

Niekada nepaleisti šuns nuo pavadėlio.

Surinkti visus šuniukų paliktus „gėrius“ – tam bus duodami specialūs maišeliai registratūros vietoje.

Eiti tik žygio nurodytu maršrutu, šunų nevedžioti po Linksmakalnį.

Papildoma informacija telefonu: +370 699 99923.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA