Savanorių prospekte – naujas išmanių dienos pietų restoranas „iLunch“ | Kas vyksta Kaune

Savanorių prospekte – naujas išmanių dienos pietų restoranas „iLunch“

Organizatorių nuotr.

Išmanių dienos pietų koncepcijos restoranų tinklas „iLunch“ plečiasi ir skelbia apie naują restoraną Kaune. Nuo šiol inovatyviu pateikimu išsiskiriančio restorano siūlomi pietūs vos per kelias minutes bus pasiekiami ir pagrindine miesto arterija vadinamame Savanorių prospekte, prekybos centre „290“. Atidarymo proga, pirmiems 50 svečių bus taikoma 50 proc. nuolaida maistui suvedus kodą KAUNAS.

Didelio sostinės bei Kauno gyventojų populiarumo jau sulaukę „iLunch“ restoranai vertinami dėl galimybės kokybiškai ir skaniai papietauti vos per 10-15 minučių. Atvykusius pietauti klientus pasitinka didelis ekranas, kuriame išsirinkę norimus dienos patiekalus klientai patys atlieka užsakymą greta įrengtų išmaniųjų planšečių pagalba.

Pateikę užsakymą ir jį apmokėję, klientai gauna savo užsakymo numerį, pagal kurį savitarnos principu atsiima savo pietūs iš maisto konvejerio. Įprastai nuo atvykimo iki užsakymo atsiėmimo išmanios koncepcijos dienos pietų restorane sugaištamos vos kelios minutės.

„Pasirinkome Kaune atidaryti „iLunch“ restoraną, nes tikime šios koncepcijos potencialu bei galimybėmis. Išmanūs „iLunch“ koncepcijos sprendimai sudaro galimybes greitai aptarnauti didelius žmonių srautus ir kartu užtikrinti aukštą šviežiai pagaminto maisto kokybę. Taip pat patrauklu ir tai, kaip yra suderintos pažangios technologijos, išmani atsiskaitymo paslauga ir labai aukšta patiekalų kokybė “ – sako naująjį „iLunch“ restoraną Savanorių prospekte valdančios bendrovės „Lančas“ direktorius Kęstutis Tamulynas.

Ne tik greitis, bet ir kokybė

Nors restoranų tinklas akcentuoja aptarnavimo greitį, vienu svarbiausių prioritetu išlieka klientams siūlomų patiekalų kokybė. Dienos pietų patiekalai gaminami restorano virtuvėje, tad klientai gali mėgautis tik šviežiais ir maistines savybes išsaugojusiais produktais.

Meniu asortimentas keičiasi kiekvieną dieną, o lankytojai gali rinktis iš keleto skirtingų variantų. Įprastai dienos pietų meniu sudaro trys sriubos, keturi karštieji patiekalai ir dvi salotos.

iLunch restoranas / organizatorių nuotr.

Karštųjų patiekalų garnyrus ir kitus priedus klientai gali pasirinkti pagal savo poreikius. Galimų pasirinkimų sąraše – tiek salotos ar kruopos, tiek įvairios bulvyčių variacijos.

„Nesutinkame su teiginiu, jog greitai pavalgyti galima tik sveikatai nepalankaus greito maisto restorane. Mūsų siūlomi patiekalai sukurti kruopščiai atrenkant produktus bei sujungiant kliento poreikius su virtuvės šefo patirtimi. Nenaudojame jokių dirbtinių priedų, gaminame tik iš natūralių ir šviežių produktų. Kiekvieną dieną laukiame su skirtingais dienos pietų pasiūlymais – nuo lietuviškų iki rytų ar amerikiečių patiekalų. Nepamirštame ir vegetariškų patiekalų mėgėjų“, – sako restorano vadovas.

Restorano vadovas informuoja, jog naujajame „iLunch“ restorane vienu metu pietauti galės 120 žmonių. Pietų metu planuojama aptarnauti daugiau nei 500 svečių per dieną.

„Lankytojams užtikriname ne tik greitus bei kokybiškus pietus, bet ir visada malonų bei paslaugų aptarnavimą. Tuo tarpu įmonėms galime pasiūlyti lanksčias ir patrauklias bendradarbiavimo galimybes. Sudarius partnerystės sutartį, įmonėms galime pasiūlyti ir dienos pietų užsakymų pristatymą į biurą. Plačiau apie galimus pasiūlymus įmonėms – susisiekus individualiai“, – sako restorano vadovas.

Siekiant užtikrinti aptarnavimo greitį, atsiskaityti „iLunch“ restoranuose galima tik bankine kortele.

Greta restorano „iLunch“ įsikurs ir nauja populiaraus tinklo „Vero Cafe“ kavinė.

„Dienos pietų restoranas įsikūręs klientams itin patogioje vietoje. Iš daugelio miesto vietų bei nuo Kauno LEZ „iLunch“ bus pasiekiamas vos per 10 minučių automobiliu. Atvykus transporto priemones klientai galės palikti erdvioje ir nemokamoje stovėjimo aikštelėje“, – sako „iLunch“ vadovas.

Restoranas, įsikūręs adresu Savanorių pr. 290, lankytojų lauks kiekvieną darbo dieną nuo 11 iki 15 val.

Daugiau naujienų bei dienos pietų meniu galima sekti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA