Kaune atidaryta gurmaniškomis, rankų darbo spurgomis garsėjanti „La Donuteria“ | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta gurmaniškomis, rankų darbo spurgomis garsėjanti „La Donuteria“

Spurginės „La Donuteria“ vadovas Rodrigo Cerda De Souza

Pirmąją pavasario dieną greta Laisvės alėjos fontano duris atvėrė nauja, ryškiomis spalvomis išsiskirianti spurginė „La Donuteria“. Tarptautiniam spurginių tinklui priklausanti, S. Daukanto gatvėje įsikūrusi desertinė jau per pirmąją darbo dieną kauniečius bei miesto svečius sužavėjo tiek spurgų įvairove, tiek estetiniu jų pateikimu bei skoniu.

„Gurmaniškas spurgas pagal specialų receptą su meile gaminame kasdien, o jų gamyboje naudojame tik aukščiausios kokybės ingredientus, nenaudojame jokių iš anksto pusiau pagamintų ir šaldytų produktų. Tai suteikia galimybę klientams mėgautis tik šviežiu, išskirtiniu purumu, skoniu bei estetiniu vaizdu išsiskiriančiu rezultatu“, – sako Kaune gyvenantis naujosios spurginės „La Donuteria“ vadovas Rodrigo Cerda De Souza.

Spurginės „La Donuteria“ meniu sudaro dvylikos skirtingų skonių spurgos. Tai – gardėsiai su avietiniu, miško uogų, braškiniu, karameliniu, Bostono kremo, riešutų sviesto, kokosiniu ir kitais glaistais. Taip pat lankytojams siūloma specialiai „La Donuteria“ spurginių tinklui tiekiama kava ir kavos gėrimai, vietoje gaminamas limonadas.

„Kiekvieną savaitę lankytojams pasiūlysime specialias savaitės spurgas, o pasitinkant įvairias progas – šventinius gardėsius. Visas spurgas puošiame šviežiomis bei liofilizuotomis uogomis, sausainiais, saldainiais ir kitais kokybiškais priedais, tad jos išsiskiria ir savo pateikimu. Fotografuoti norisi kiekvieną jų“, – šypsosi Rodrigo.

Spurginė „La Donuteria“ / Organizatorių nuotr.

Pamėgę „La Donuteria“ spurgas, jas kauniečiai galės užsisakyti ir savo šventėms. Pavyzdžiui, „La Donuteria“ jau dabar siūlo mažų spurgų rinkinius gimtadieniams, įmonės vakarėliams ar kitoms klientų šventėms.

Pripažintos skirtingose šalyse

„La Donuteria“ – tai pasaulyje žinomas spurginių prekės ženklas, įkurtas Slovakijoje, o šiandien veikiantis ir Ispanijoje, Airijoje, Abu Dabyje, Čekijoje, Austrijoje bei trylikoje kitų pasaulio šalių.

Kauniečiams „La Donuteria“ duris atvėręs Rodrigo kilęs iš Brazilijos, tačiau ilgą laiką gyveno Londone ir dirbo maisto gamybos sektoriuje bei kaupė patirtį skirtingose viešojo maitinimo įstaigose. Į Kauną Rodrigo atvyko prieš trejus metus, bet būtent dabar ryžosi panaudoti savo sukauptą patirtį bei žinias, atveriant naują gardumynų vietą mieste. „La Donuteria“ spurginių tinklas Rodrigo sužavėjo dėl kiekvienam gaminiui keliamų itin aukštų kokybinių reikalavimų bei išskirtinio, akį traukiančio spurginių stiliaus.

Spurginė „La Donuteria“ / Organizatorių nuotr.

Spurginėje apsilankiusius klientus pasitinka klasikinis, vintažinis, pastelinių žydros, baltos, rausvos spalvų mišiniu išsiskiriantis interjeras bei instrumentinė retro stiliaus muzika, suteikianti jaukios ir šiltos aplinkos jausmą.

Suaugusiems spurginės klientams besimėgaujant spurgomis suteiktos ir galimybės dirbti – greta kiekvieno minkštasuolio desertinėje įrengta ir elektros, o taip pat interneto prieiga. Kol suaugusieji dirba, gardžiomis spurgomis besivaišinantys vaikai gali žaisti – piešti ant specialiai jiems skirtų žaidimo lentelių, dėlioti magnetines dėliones.

Naujoji spurginė įsikūrusi adresu S. Daukanto g. 26 veiks kiekvieną savaitės dieną. Pirmadieniais-šeštadieniais – nuo 9 iki 20 val., sekmadienį – nuo 10 iki 20 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA