Kauniečiai ir toliau vienijasi: aktyviai vykdo ukrainiečiams paaukotų daiktų pervežimus | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai ir toliau vienijasi: aktyviai vykdo ukrainiečiams paaukotų daiktų pervežimus

Vakar Kaune vykusioje paramos akcijoje, skirtoje nuo karo nukentėjusiems Ukrainiečiams, buvo surinkta daug įvairių daiktų. Šiandien nuo ryto kauniečiai suskubo padėti daiktus sunešti į sunkvežimius, o vėliau juos laikinai sandėliuoti. 

Pirmadienį nuo 10 val. kauniečiai aktyviai rinkosi prie „Žalgirio“ arenos, kur prireikė pagalbos paaukotus daiktus sukrauti į vilkikus. Kiti kauniečiai laukė anksčiau minėtų vilkikų S. Raštikio g. 65, kur daiktai yra iškraunami ir laikinai sandėliuojami. Vėliau paramoje surinkti daiktai bus gabenami į Lenkiją ir ten perduodami nuo karo kenčiantiems ukrainiečiams.

Visi, kurie dar nori prisidėti prie tolimesnio paramos akcijos vykdymo, laukiami „Žalgirio“ arenoje 15 val. pakrovimo pagalbai, o S. Raštikio g. 65 16.15 val. iškrovimo darbams.

Primename, kad vasario 27 dieną lietuviai buvo kviečiami aukoti šiltus drabužius ir kitus būtinus daiktus. Piliečių aktyvumas džiugiai nustebino, nes trijų dienų paramos akcijos planas buvo įvykdytas per pirmąją parą.

Tuo metu, lietuviai aukoja ne tik daiktus, bet prisideda ir finansine parama. Lietuvos Raudonajam Kryžiui jau suaukota virš milijono eurų. Šie pinigai bus skirti nuo karo Ukrainoje į Lietuvą bėgantiems ukrainiečiams.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA