Liepsnos pasiglemžė sendaikčių priverstą butą Chemijos gatvėje | Kas vyksta Kaune

Liepsnos pasiglemžė sendaikčių priverstą butą Chemijos gatvėje papildyta

Antradienio vakarą žinia apie užsiliepsnojusį butą atskriejo iš Gričiupio. Gaisras kilo penkiaaukščio namo trečiame aukšte, vieno buto gyventojo dar ieškoma.

Kaip apie 19 val. pranešė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, liepsnos įsiplieskė Chemijos gatvėje 11-u numeriu pažymėtame name. Portalą pasiekusioje vaizdo medžiagoje matyti pro trečio aukšto langą besiveržianti ugnis.

Į nelaimės vietą atskubėjo ugniagesiai ir greitoji medicinos pagalba, liepsnos buvo malšinamos iki gaisro židinio pasikėlus autokopėčiomis.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) budėtojas apie 19.15 val. „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad gaisras jau likviduotas, atliekami baigiamieji darbai.

Gaisras Chemijos gatvėje / Skaitytojo nuotr.

Buvo evakuoti vienos laiptinės gyventojai, apie nukentėjusius asmenis žinių šiuo metu nėra. Ugniagesių duomenimis, patalpose kur kilo gaisras buvo priversta sendaikčių.

Iš buto gyventojų kol kas trūksta vieno žmogaus, dar neaišku, jis buvo viduje ar išėjęs.

Papildyta 20.45 val.

Kauno PGV budėtojas patikslino, kad žmonės nelaimės metu nenukentėjo. Buto gyventojas, kurio pasigesta, per gaisrą buvo išėjęs.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA