„Žalgiris“ neturėjo daug vargo su svečiais iš Pasvalio | Kas vyksta Kaune

„Žalgiris“ neturėjo daug vargo su svečiais iš Pasvalio

BC "Žalgiris" "Facebook" nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo užtikrintą pergalę „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse. Jure Zdovco auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 99:70 (33:16, 23:21, 15:22, 28:11) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Jau dvikovos pradžioje žalgiriečiai įjungė aukštesnę pavarą puolime ir pradėjo rinkti taškus. Penkiais pasižymėjo Paulius Jankūnas, Joffrey Lauvergne įdėjo iš viršaus, o Karolis Lukošiūnas surinko penkis taškus – 12:0. Tai Websteris ir P.Jankūnas įsirašė po du taškus, Artūras Milaknis ir Nielsas Giffey pataikė po tritaškį, K.Lukošiūnas smeigė du, Joshas Nebo įdėjo iš viršaus, o kėlinio pabaigoje iš toli taikliai atakavo ir Mantas Kalnietis – 33:16.

K.Lukošiūnas įleido dar tu tolimus metimus, nuo jo neatsiliko po vieną pridėję T.Websteris ir Regimantas Miniotas, o dvitaškiu pasižymėjo Marekas Blaževičius – 47:24. Tritaškių vakarėlį pratęsė N.Giffey, o kėlinuką užbaigė šeši J.Lauvergne taškai iš eilės – 56:37.

J.Lauvergne pratęsė gerą savo atkarpą ir surinko keturis taškus, dvitaškį realizavo N.Giffey, o T.Websteris įdėjo iš viršaus – 64:43. Tiesa, tada kauniečiai pralaimėjo atkarpą 0:11, po kurios M.Blaževičius sumetė du baudų metimus, o penkis taškus pelnė R.Miniotas – 71:59.

T.Websteris ir R.Miniotas sumetė dvitaškius, du baudų metimus įmetė Titas Sargiūnas, o persvarą vėl padidino A.Milaknio tolimas metimas – 80:61. J.Lauvergne realizavo tris baudų metimus, K.Lukošiūnas ir vėl pataikė iš toli, dvikovos pabaigoje taiklius dvitaškius išmetė P.Jankūnas, T.Websteris ir J.Nebo, T.Sargiūnas pasižymėjo dar trimis taškais, o N.Giffey pridėjo keturis – 99:70.

„Žalgiris“: K.Lukošiūnas 20, J.Lauvergne 15 (7 atk. kam.), N.Giffey 12, T.Websteris 11 (10 rez. perd.), R.Miniotas 10 (6 atk. kam.), P.Jankūnas 9 (8 atk. kam.), A.Milaknis 6, T.Sargiūnas 5, M.Blaževičius 4, M.Kalnietis 3 (6 rez. perd.), J.Nebo 2 (6 atk. kam.).

„Pieno žvaigždės“: P.Petrilevičius 18, R.Culpepperis 15, M.Johnsonas 15.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA