Virš šimto taškų pelnęs „Žalgiris“ sutrypė LKL autsaiderius iš Prienų | Kas vyksta Kaune

Virš šimto taškų pelnęs „Žalgiris“ sutrypė LKL autsaiderius iš Prienų

Žalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe-LKL“ čempionate iškovojo jau aštuntą pergalę iš eilės. Jures Zdovco auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 103:77 (32:16, 29:24, 20:23, 22:14) sutriuškino Prienų „Labas Gas“ komandą, kuri toliau lieka be pergalių.

Edgaras Ulanovas dvikovą atidarė dviem taikliais baudų metimais, tritaškį smeigė Tyleris Cavanaugh, du taškus pridėjo Joshas Nebo, o Lukas Lekavičius surinko penkis – 12:7. T.Cavanaugh surinko keturis taškus iš eilės, po tritaškį pataikė L.Lekavičius, Karolis Lukošiūnas, Artūras Milaknis ir Paulius Jankūnas, o Mantas Kalnietis ir Marekas Blaževičius sumetė dvitaškius – 32:16.

M.Blaževičius ir P.Jankūnas įsirašė dar po keturis taškus, po tritaškį smeigė A.Milaknis ir Nielsas Giffey, o L.Lekavičius pridėjo taiklų dvitaškį metimą – 48:26. Dvitaškius su varžovų pražangomis realizavo A.Milaknis ir T.Cavanaugh, baudos metimą realizavo N.Giffey, o po tris taškus surinko L.Lekavičius ir J.Nebo – 61:40.

Po pertraukos vieną baudos metimą realizavo M.Blaževičius, tritaškį sėkmingai paleido K.Lukošiūnas, du taškus pelnė M.Kalnietis, J.Nebo įdėjo iš viršaus, o E.Ulanovas pelnė net aštuonis taškus. Kėlinio pabaigoje tritaškį dar pataikė L.Lekavičius, o T.Cavanaugh įmetė vieną baudos metimą – 81:63.

L.Lekavičius ir P.Jankūnas taikliai atakavo iš toli, N.Giffey ir T.Cavanaugh surinko po keturis taškus, K.Lukošiūnas realizavo vieną baudos metimą, o M.Kalnietis taikliai metė iš toli – 99:70. Per beveik tris likusias rungtynių minutes dar po du taškus įsirašė N.Giffey ir E.Ulanovas, o žalgiriečiai iškovojo užtikrintą pergalę – 103:77.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 19 (4 rez. perd.), T.Cavanaugh 15, E.Ulanovas 12 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), N.Giffey 10 (5 atk. kam.), P.Jankūnas 10, A.Milaknis 9, J.Nebo 7 (8 atk. kam.), K.Lukošiūnas 7, M.Blaževičius 7, M.Kalnietis 7 (6 rez. perd.), T.Sargiūnas 0.

„Labas Gas“: J.Durhamas 16, I.Umipigas 9, E.Venskus 9.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA