V. Šustauskas patyrė infarktą | Kas vyksta Kaune

V. Šustauskas patyrė infarktą

delfi.lt / Nerijus Povilaitis 2021/10/20 17:41
R. Tenio nuotr.

Skandalingai pagarsėjęs buvęs politikas, Seimo narys ir Kauno meras Vytautas Šustauskas antradienį patyrė infarktą. Jis buvo skubiai nuvežtas į Kauno klinikas, kur jam atlikta kraujagyslės stentavimo operacija. Pasak 76 metų V. Šustausko, medikams išgelbėjus gyvybę jis pažadėjo labiau saugoti savo sveikatą ir neberūkyti.

„Pajutau stiprų skausmą širdies plote. Tas skausmas vis didėjo, tapo nepakeliamas. Vėliau man gydytojai sakė, kad mirštama ne nuo paties infarkto, bet nuo skausmo“, – portalui „Delfi“ sakė buvęs Kauno meras V. Šustauskas.

Greitosios pagalbos automobiliu skandalingai pagarsėjęs kaunietis antradienį buvo nuvežtas į Kauno klinikas, kur ištyrus jo būklę priimtas sprendimas nedelsiant operuoti.

„Viena kraujagyslė buvo visiškai užsikišusi. Gydytojai atliko operaciją, įstatė stentą. Dabar jaučiuosi pakankamai gerai. Dar esu klinikose, ta pačia proga reikės sveikatą labiau išsitirti, skrandį pasitikrinti. Mane jau patikrino dėl koronaviruso, aš juo nesergu“, – sakė V. Šustauskas.

Kauno savivaldybei vadovavęs ir miestui Seime atstovavęs V. Šustauskas negarsėjo itin sveiku gyvenimo būdu. Jis mėgo traukti dūmą, nelikdavo abejingas svaigiesiems gėrimams.

Po išgyvento infarkto V. Šustauskas žadėjo mesti rūkyti.

„Kartą buvau jau metęs, nerūkiau gal kokius metus. Man tai nėra sunku padaryti, pasakiau sau, jog daugiau nerūkysiu ir viskas. Paskui kažkas įvyko, berods dalyvauti rinkimuose neleido ir užstato negrąžino, susinervavau ir vėl pradėjau rūkyti. Dabar jau neberūkysiu, pasaugosiu sveikatą“, – kalbėjo 76 metų sulaukęs V. Šustauskas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA