Kauno pareigūnai „trikojų” po vieną nebestato | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnai „trikojų” po vieną nebestato

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienį A1 magistraliniu keliu vykstantiems vairuotojams „labas rytas” tarė „trikojai”. Panašu, kad Kauno pareigūnai mobilių greičio matuoklių po vieną nebestato, tačiau kauniečiams kyla klausimas, kaip taip įmanoma?

„Kaip jums „trikojis” vidury autostrados? Kažkaip juk danešti reikėjo. Nuo Savanorių prospekto iškarto užkilus į autostradą link Vilniaus”, – komentavo nuotrauką atsiuntęs skaitytojas.

Mobilusis greičio matavimo prietaisas viduryje magistralinio A1 kelio užfiksuotas ketvirtadienio rytą. Tačiau, kaip matyti nuotraukoje, lygiagrečiai, kitoje kelio pusėje, greičio kontrolę vykdė ir dar vienas „trikojis”.

Apie neįprastus policijos pareigūnų sprendimus pranešta ir „Kas vyksta Kaune” grupėje. „Autostradoj link Vilniaus, tarpe tarp nusukimo į Jonavą ir „Autominutės”, „Škoda” su 2 „trikojais” į kiekvieną pusę”, – informavo vairuotojai.

Netrukus pradėta spėlioti, kad minėtame kelio ruože draudžiamas pėsčiųjų eismas. Visgi netoli „trikojų” lokacijos yra ne draudžiamas, o įspėjamasis kelio ženklas – Pėstieji. Šis kelio ženklas įspėja apie kelio ruožą, kurio važiuojamąja dalimi, kelkraščiu, skersai arba išilgai kelio vaikšto pėstieji.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA