Kaune statoma nauja žiedinė sankryža | Kas vyksta Kaune

Kaune statoma nauja žiedinė sankryža

Žiedinė sankryža Seniavos plente / Kaunas.lt nuotr.

Susisiekimas Seniavos plentu netrukus palengvės. Aleksote jau ryškėja dviejų naujų, Šeštokų 1-osios ir Alyvų 1-osios, gatvių bei žiedinės sankryžos kontūrai.

„Gatvėse bus suformuoti nauji šaligatviai, sutvarkytos bei apželdintos žaliosios zonos, įrengta lietaus nuotekų sistema bei apšvietimo tinklai. Be to, susisiekimas su Seniavos plentu taps paprastesnis.

Mėgstantys aktyvų laisvalaikį bei pasivažinėjimus dviratėmis priemonėmis, galės tai daryti šalia gatvių nutiestais dviračių takais. Čia formuojama ir žiedinė sankryža, palengvinsianti gyventojų susisiekimą su verslo ir visuomeniniais objektais esančiais šioje miesto dalyje”, – trečiadienį praneša Kauno miesto savivaldybė.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad dėl naujai įrengiamų Šeštokų 1-osios ir Alyvų 1-osios gatvių bei žiedinės sankryžos statybos eismas Seniavos plento atkarpoje tarp P. Klimo ir I. Šeiniaus g. nevyksta nuo liepos 7 d. Planuojama, kad šia atkarpa važiuoti bus draudžiama iki lapkričio 1 d.

Kol Seniavos pl. atkarpoje vyksta darbai, vairuotojams rekomenduojama rinktis apylanką Bitininkų, Sodininkų, J. Pabrėžos ir Gvazdikų gatvėmis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA